Skip to main content

Ben je onzeker over je lippen en vind je ze te smal? Je bent absoluut niet de enige! Mooie volle lippen hebben lijkt wel de nieuwste trend. In deze blog leggen we je uit hoe je zelf vollere lippen kunt creëren zonder lipfillers, met de juiste make-up of een goede behandeling.

Waarom je vollere lippen wilt

Voor elke selfie die genomen wordt is het fijn om net een beetje dat extra zelfvertrouwen te hebben. Dat is wat vollere lippen voor je kunnen doen. Ze trekken de aandacht naar je mond, waardoor je lach straalt. Ook zal je favoriete make-up look er beter en mooier uit zien met vollere lippen.

Vollere lippen door goede hydratatie en verzorging

Droge en gescheurde lippen kunnen kleiner lijken en make-up ziet er minder mooi op uit. Begin dus met het hydrateren en verzorgen van je lippen. Gebruik een voedende lippenbalsem voor de bescherming van kwetsbare lippen. Zoek naar een balsem met ingrediënten zoals sheaboter of kokosolie. Een wekelijkse zachte scrub verwijdert dode huidcellen, maakt je lippen zachter en laat ze voller lijken.

Vollere lippen creëren met make-up

Op redelijk simpele manieren kun je met make-up je lippen een vollere look geven. Overline je lippen licht met een lippotlood en vul ze in met lippenstift. Voeg een lichtere kleur lipstick of lipgloss toe in het midden van je lippen, zowel boven als onder. Zo krijg je een highlight effect die ervoor zorgt dat je lippen voller lijken. Een lip plumper kan ook helpen om je lipvolume tijdelijk te vergroten door de bloedvaten te verwijden.

Natuurlijke methoden om je lippen te vergroten

Wist je dat er zelfs natuurlijke manieren zijn om je lippen te vergroten? Dit werkt eigenlijk een beetje op dezelfde manier als een lip plumper, alleen dan met natuurlijke producten. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een lippenbalsem met onder andere kokosolie en een beetje kaneel en dat aanbrengen op je lippen.

vollere lippen zonder lipfillersPermanente make-up voor lippen bij MP-Brows

Heb jij geen zin om elke dag met je lippen bezig te zijn en wil je vollere lippen zonder gebruik van lipfillers? Dan is permanente make-up ideaal. Dit biedt een langdurig effect door pigmentatie met een ultrafijne naald. Dit geeft je de gewenste vorm en kleur, en laat je lippen voller lijken. Een van de grootste voordelen hiervan is de tijd en moeite die je bespaart. Je hebt twee behandelingen nodig en dan blijft de permanente make-up gemiddeld 3 jaar zitten.

Met onze expertise in permanente make-up voor de lippen zorgen wij ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over hoe je lippen eruitzien. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op en plan een afspraak in!

Afspraak inplannen

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid