Skip to main content

Op zoek naar een specialist in Zoetermeer voor je wenkbrauwverzorging? MP-Brows staat voor je klaar. Kom langs in onze salon in Naaldwijk, vlakbij Zoetermeer!

Onze behandelingen sluiten naadloos aan bij jouw behoeften voor onderhoud en styling. Met onze hulp is lang voor de spiegel staan ‘s ochtends verleden tijd. Boek direct een afspraak of contacteer ons voor advies op maat.

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwbehandeling in Zoetermeer

Denk je aan wenkbrauwbehandelingen in Zoetermeer, dan denk je aan MP-Brows. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde technieken voor de perfecte wenkbrauwen. Of je nu kiest voor lamineren of het nauwkeurig weglaseren van overbodige haartjes, wij maken het mogelijk. Ontdek onze semipermanente opties die bij jou passen.

Wenkbrauwen Zoetermeer: Ombré powder brows!

Ervaar de toptrend in make-up: Ombré powder brows. Deze techniek, waarbij we fijne puntjes pigment aanbrengen in de huid, zorgt voor een natuurlijk ogend effect. Een zachte uitstraling die naar de uiteinden toe donkerder wordt. Ombré powder brows blijven tot wel anderhalf jaar mooi! Afhankelijk van je huidtype en blootstelling aan zon. De behandeling is volledig pijnloos en er wordt geen schade aangericht aan je huid. Deze behandeling kun je dus veilig blijven herhalen.

Plan je afspraak in

Hybrid brows in Zoetermeer

In Zoetermeer op zoek naar een plek om je wenkbrauwen te epileren, verven of tatoeëren? Probeer Hybrid brows voor een natuurlijk en langdurig resultaat. Bij deze techniek kleuren we zowel de haren als de huid. Dat zorgt voor voller ogende wenkbrauwen. De kleur op de haartjes blijft tot zeven weken zichtbaar en groeit langzaam uit. Laat je wenkbrauwen ook lamineren voor een mooie open uitstraling.

Over MP-Brows

Al sinds 2016 zijn wij bij MP-Brows experts in permanente make-up, niet alleen voor wenkbrauwen maar ook voor de lippen. We zijn trots op onze ervaren specialisten die steeds vooroplopen met de nieuwste technieken voor het beste resultaat. Onze salons worden nationaal en zelfs internationaal bezocht door een groot publiek. Allemaal met de wens om natuurlijke semipermanente make-up te laten zetten door onze getalenteerde specialisten. Zien we je binnenkort in onze salon? Boek nu je afspraak!

Wenkbrauwen laten doen in Zoetermeer? MP-Brows!

Er zijn veel redenen om voor MP-Brows te kiezen als je in Zoetermeer wenkbrauwen wilt laten behandelen. Kies voor onze permanente make-up en geniet dagelijks van extra tijd. Je hoeft ‘s ochtends namelijk niet meer voor de spiegel te stressen om je wenkbrauwen mooi in vorm te krijgen. Ook slechte wenkbrauwdagen zijn voorbij! Heb je ongelijke wenkbrauwen, mis je een deel, of vind je ze te dun? We bieden de oplossing met onze professionele behandelingen. Maak nu een afspraak bij MP-Brows in de buurt van Zoetermeer.

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid