Skip to main content

Wil jij je wenkbrauwen in Velp laten doen? Bij MP Brows ben je aan het juiste adres als je in omgeving Velp terecht wilt voor prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen. MP-Brows is namelijk dé wenkbrauw specialist uit Elst. Benieuwd welke soorten wenkbrauw behandelingen je uit kunt kiezen? Lees verder en ontdek alles over wat MP-Brows voor je kan doen. 

Afspraak maken

Wenkbrauwen in Velp: dit is er mogelijk 

Als het gaat om de wenkbrauwen dan zijn er tal van behandelingen om uit te kiezen. Allereerst maken we onderscheid tussen permanente of semipermanente make-up en andere wenkbrauw behandelingen. Semipermanente make-up blijft vaak een jaar of langer zitten omdat er gebruik wordt gemaakt van pigment dat in de huid wordt aangebracht. 

MP Brows is specialist in powder brows. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingezet naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. De kleur, vorm en afwerking bepaal je altijd in overleg met ons. Zo zorgen we samen voor het mooiste resultaat. 

Tijdelijk wenkbrauwen Velp

Vind je permanente make-up (ofwel PMU) geen prettig idee en wil je liever je wenkbrauwen in Velp behandelen op een meer natuurlijke of minder permanente manier? Dan zijn er andere opties. Kies bijvoorbeeld voor hybrid brows. 

Bij deze technieken worden de wenkbrauwen geverfd en gevormd. Niet alleen de haartjes maar ook de huid wordt geverfd om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen er prachtig uitzien. Afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wenkbrauw kan zo’n niet-permanente behandeling toch maar liefst 7 weken mooi resultaat leveren.  

Wenkbrauwen in Velp bij MP Brows

Twijfel je nog over je wenkbrauwen in Velp laten doen? Neem contact op met MP Brows en plan een afspraak in. We bespreken wat je wil en welke technieken daarop aansluiten. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van elk soort behandeling zijn en welke past bij jouw gewenste eindresultaat. 

Afspraak maken
wenkbrauwen velp
MP Family MAP

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid