Skip to main content

MP-Brows is jouw wenkbrauwspecialist in de buurt van Veenendaal. Binnenkort kun je namelijk bij ons terecht in Ede, op steenworp afstand van Veenendaal. In de tussentijd helpen we je graag verder in onze salon in Elst. Bij ons staat deskundigheid en natuurlijke schoonheid centraal. Wij nemen alleen genoegen met de beste resultaten. Wil je prachtig gevormde wenkbrauwen? Plan dan nu je afspraak in!

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwbehandelingen Veenendaal bij MP-Brows

Bij MP-Brows in de buurt van Veenendaal bieden we diverse wenkbrauwbehandelingen aan die je natuurlijke schoonheid benadrukken. Wij gebruiken professionele technieken om jouw wenkbrauwen perfect te stylen. Kies uit Ombré powder brows of Hybrid brows, afhankelijk van jouw gewenste vorm en stijl.

Ombré powder brows behandeling

Ombré powder brows zijn perfect om je natuurlijke wenkbrauwen te benadrukken. Tijdens deze behandeling brengen we kleine puntjes aan in je huid. Met deze puntjes (pixels) kunnen we volle wenkbrauwen creëren. Door deze techniek benadrukken we jouw natuurlijke wenkbrauwen. Het lijkt namelijk alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd, maar dankzij de permanente make-up blijft het resultaat tot 1,5 jaar zichtbaar. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en volledig pijnloos. Maak vandaag nog een afspraak om je wenkbrauwen te laten doen in Veenendaal.

Plan je afspraak in

Hybrid brows wenkbrauwen in Veenendaal

Wil je je wenkbrauwen laten verven in de buurt van Veenendaal? Dan zijn Hybrid brows de perfecte oplossing. Hierbij verven we de huid en de wenkbrauwharen. Dit zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Deze behandeling blijft tot 7 weken zichtbaar en vervaagt op een mooie manier. Ook wanneer je twijfelt om Powder brows te nemen is dit een ideale behandeling omdat het een soortgelijke resultaat geeft. Een goede manier dus om te kijken of het resultaat bevalt.

Geef je zelfvertrouwen een boost

Je goed voelen over je uiterlijk is hartstikke belangrijk. Bij MP-Brows geven we je zelfvertrouwen daarom een boost met prachtige wenkies. Zo kan jij stralen met wenkbrauwen die altijd goed zitten. Als je na je werk gaat, als je net op bent gestaan en zelfs in de sauna of het zwembad. Ideaal! Onze professionele wenkbrauwbehandelingen zorgen voor perfect gestylde wenkbrauwen die bij jou en je gezichtsvorm passen.

Wenkbrauwen laten tatoeëren bij MP-Brows

Bij MP-Brows zetten we onze expertise en passie voor wenkbrauwen in om je de beste PMU-behandeling te bieden. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vorm en kleur, passend bij jouw unieke uitstraling. Wij bieden een professionele, informatieve en persoonlijke service, zodat je met vertrouwen de stap kunt zetten naar prachtige, permanente wenkbrauwen.

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat