Skip to main content

Wenkbrauwen tattoo verwijderen

Wil je graag van je wenkbrauwen tattoo af? Of ben je niet tevreden met het resultaat van je PMU-behandeling? Geen zorgen, je bent niet alleen. Gelukkig bieden wij bij onze PMU-kliniek een veilige en effectieve oplossing om je wenkbrauwtatoeage te verwijderen. Lees verder om meer te weten te komen over het proces van het verwijderen van een wenkbrauwen tattoo en hoe onze specialisten jou kunnen helpen.

Waarom wenkbrauwen tattoo verwijderen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun wenkbrauwen tattoo willen laten verwijderen. Misschien ben je niet tevreden met het resultaat van je PMU-behandeling, of ben je het gewoon zat om dagelijks je wenkbrauwen bij te werken. Het kan ook zijn dat je merkt dat de wenkbrauwen tattoo niet meer bij je past of dat je van gedachten bent veranderd over het hebben van een tattoo op je gezicht. Wat je reden ook is, het verwijderen van je wenkbrauwen tattoo kan een verlichting zijn en ervoor zorgen dat je je weer zelfverzekerd voelt.

Hoe werkt het verwijderen van een wenkbrauwen tattoo?

Bij onze PMU-kliniek maken we gebruik van de nieuwste lasertechnologie om je wenkbrauwen tattoo veilig en effectief te verwijderen. De laserstralen worden gericht op de pigmentdeeltjes in de wenkbrauwen tattoo en breken deze af, zodat je huid ze op natuurlijke wijze kan afvoeren. Het proces kan per persoon verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de tattoo, de kleur van de inkt en de diepte van de pigmentatie. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om de wenkbrauwen tattoo volledig te verwijderen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult uitgebreid informeren over het verwachte aantal behandelingen en het mogelijke resultaat.

Wenkbrauwen tattoo verwijderen
Prijs permanente make-up verwijderen

€95,-

Locatie

Elst, Gelderland

Opnieuw permanente make-up na het verwijderen van wenkbrauwen tattoo

Na het verwijderen van de wenkbrauwen tattoo is het mogelijk om het opnieuw aan te brengen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende PMU-behandelingen, waaronder:

Waarom zou je kiezen voor het verwijderen van wenkbrauwen tattoo bij MP Brows?

✓ Wij zijn winnaar van de ombré brows in 2018
✓ 100% veilige PMU-verwijdering
✓ Wij zijn specialisten in zowel PMU-verwijdering als het zetten van PMU
✓ Onze experts zitten in vakjury’s bij PMU-evenementen en we zijn opleider voor PMU-specialisten in spé
✓ Wij werken met de nieuwste lasertechnieken (Q-switch laser), zodat u geen schade aan uw huid krijgt

Afspraak maken
Wenkbrauwen tattoo verwijderen resultaat

Wenkbrauwen, lippen of oogleden tattoo verwijderen

Permanente make-up wordt aangebracht op de wenkbrauwen, lippen of oogleden. Misschien heb je gekozen voor powder brows, lip blush of semi-permanente eyeliner om ‘s ochtends tijd te besparen voor de spiegel. Bij MP Brows kunnen wij permanente make-up verwijderen met behulp van een laser op alle delen van je gezicht, zoals:

  • Verwijderen van permanente eyeliner
  • Verwijderen van permanente make-up op de oogleden
  • Verwijderen van permanente make-up op de wenkbrauwen
  • Verwijderen van permanente make-up op de lippen

Tijdens de behandeling wordt het PMU verwijderd met behulp van korte laserpulsen. Je zult hier weinig van voelen, het zijn kleine “steekjes” van 2 nanoseconden per keer. Hierdoor wordt het pigment fijn versnipperd, zodat je immuuncellen het pigment kunnen afvoeren.

Hoelang duurt het om de wenkbrauwen tattoo te verwijderen?

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, dus je staat binnen no-time weer buiten! In de meeste gevallen is dit voldoende om de PMU te verwijderen. Dit kan echter afhankelijk zijn van je huidtype en het type PMU dat is gebruikt. Indien nodig is een vervolgbehandeling mogelijk. Na de behandeling kunnen onze specialisten direct het resultaat beoordelen en bepalen of een vervolgbehandeling gewenst is.

Wenkbrauwen tattoo verwijderen voorbeeld
Wenkbrauwen tattoo verwijderen nazorg
Wenkbrauwen tattoo verwijderen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om een wenkbrauwen tattoo te verwijderen?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het pigment in je huid. Onze specialist kan dit beoordelen na de eerste sessie.

Hoelang duurt de behandeling om de wenkbrauwen tattoo te verwijderen?

Een PMU-verwijderingsbehandeling duurt ongeveer 15 minuten. Ons laserapparaat werkt met korte pulsen van 2 nanoseconden, waardoor we in 15 minuten één behandeling kunnen uitvoeren. In sommige gevallen, vooral bij oudere PMU, zijn mogelijk meerdere sessies nodig. Dit wordt beoordeeld door onze specialist.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Doet het pijn om de wenkbrauwen tattoo te verwijderen?

Het verwijderen van een wenkbrauwen tattoo kan enige mate van ongemak veroorzaken, maar het zou niet per se pijnlijk moeten zijn. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om een wenkbrauwen tattoo te verwijderen, waaronder de laserverwijdering die wij aanbieden.

Laserbehandelingen maken gebruik van geconcentreerde lichtenergie om de inktdeeltjes af te breken. Dit kan aanvoelen als het schieten van een rubberen bandje tegen de huid.

Hoewel het verwijderen van een wenkbrauwen tattoo over het algemeen niet pijnlijk zou moeten zijn, kan de gevoeligheid van elke persoon verschillen en kan er tijdens of na de behandeling enige irritatie of gevoeligheid optreden. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de duur en intensiteit van de behandeling afhangen van verschillende factoren, zoals de grootte en kleur van de een wenkbrauwen tattoo en de diepte van de inkt in de huid.

Wat zijn de kosten voor het verwijderen de wenkbrauwen tattoo?

Het verwijderen van een wenkbrauwen tattoo met behulp van laserbehandeling kost €95 per sessie. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het pigment in je huid. Onze specialist kan dit beoordelen na de eerste sessie.

Hoelang duurt de behandeling van de wenkbrauwen tattoo verwijdering?

Een behandeling voor het verwijderen van wenkbrauwen tattoo duurt ongeveer 15 minuten.

€250 korting - Opleiding powder brows