Skip to main content

Het kiezen voor het tatoeëren van wenkbrauwen is een beslissing die je dagelijkse schoonheidsroutine aanzienlijk kan vereenvoudigen. Bij MP-Brows begrijpen we het belang van wenkbrauwen als een essentieel onderdeel van je gezichtsuitdrukking. Onze behandelingen met permanente make-up (PMU) bieden een langdurige oplossing voor perfect gevormde wenkbrauwen.

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwen tatoeëren met PMU

Permanente make-up voor wenkbrauwen, ook wel bekend als PMU, is een techniek waarbij met een fijne naald pigment onder de huid wordt aangebracht. Deze methode is ideaal voor het invullen, verdichten of volledig reconstrueren van uw wenkbrauwen. Bij MP-Brows gebruiken we de nieuwste technologieën en pigmenten van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen er natuurlijk uitzien en perfect passen bij uw gezichtsvorm en -kleur.

De poeder techniek

Een van de populairste technieken voor het tatoeëren van wenkbrauwen bij MP-Brows is de poedertechniek. Deze methode bootst het effect na van licht aangebrachte make-up, waardoor je wenkbrauwen een zachte, poederachtige uitstraling krijgen.

Met behulp van een PMU-apparaat brengen we op een subtiele wijze pigment aan, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Dat zorgt voor volle wenkbrauwen zonder harde lijnen of het ‘getekende’ effect dat bij traditionele tatoeages voorkomt. Het is een uiterst nauwkeurig en volledig pijnloze behandeling. Het resultaat is niet alleen prachtig en natuurlijk, maar gaat gemiddeld ook 1,5 jaar mee!

Plan je afspraak in

Natuurlijke wenkbrauwen tatoeëren

Jouw wenkbrauwen moeten voelen als een deel van jou. Daarom besteden onze specialisten veel aandacht aan wat bij jou past: van je persoonlijke stijl tot de unieke vorm van je gezicht. En we houden uiteraard ook rekening met de natuurlijke groeirichting van je wenkbrauwharen. Zo zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen er natuurlijk uitzien en perfect aansluiten bij je gewenste uitstraling.

De voordelen van tatoeëren

Je wenkbrauwen laten tatoeëren biedt een hoop voordelen. Met getatoeëerde wenkbrauwen ben je elke dag binnen no-time klaar. En, het bespaart je niet alleen tijd tijdens je dagelijkse schoonheidsroutine, maar zorgt er ook voor dat je wenkbrauwen er onder alle omstandigheden perfect uitzien. Zwemmen, sporten of ontspannen in de sauna; je wenkbrauwen blijven altijd on-fleek.

Daarnaast is PMU een uitkomst voor mensen met weinig of onregelmatige natuurlijke wenkbrauwgroei. Of als je wenkbrauwen van nature erg licht zijn en je wat vollere wenkbrauwen wilt zonder dagelijkse moeite. We creëren de vorm die mooi bij je past wat je zelfvertrouwen een echte boost kan geven.

Wenkbrauwen laten tatoeëren bij MP-Brows

Bij MP-Brows zetten we onze expertise en passie voor wenkbrauwen in om je de beste PMU-behandeling te bieden. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vorm en kleur, passend bij jouw unieke uitstraling. Wij bieden een professionele, informatieve en persoonlijke service, zodat je met vertrouwen de stap kunt zetten naar prachtige, permanente wenkbrauwen.

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat