Skip to main content

Wil jij je wenkbrauwen in Nijmegen laten doen? Met MP-Brows is de juiste behandeling om de hoek. Kom langs in onze prachtige salon in Elst. Wij bieden een scala aan opties, waarbij we de wenkbrauw behandeling afstemmen op je wensen en wenkbrauwvorm. De voordelen? Altijd mooie wenkbrauwen, zonder dat je ’s ochtends uren voor de spiegel hoeft te staan. Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op voor een afspraak voor het behandelen van jouw wenkbrauwen! 

Afspraak maken

Wenkbrauwen behandeling in Nijmegen 

Bij MP Brows zijn we gespecialiseerd in wenkbrauw behandelingen in Nijmegen. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor het weglaseren van de kleinste haartjes. Vergeet dat gedoe met je pincet en ga voor professionaliteit. Ook het lamineren van de wenkbrauwen is een gewilde behandeling, omdat hiermee maximaal volume gecreëerd wordt. Wenkbrauwen verven in Nijmegen? Wij denken dat de Ombré powder techniek perfect bij je past!  

Wenkbrauwen Nijmegen: Ombré powder brows!  

Een van de laatste en meest innovatieve trends op het gebied van make-up, is de Ombré powder brows behandeling. Wat ons betreft zeker een aanrader! Met behulp van een MPU apparaat brengen we op subtiele wijzen pigment (pixels) aan, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Dit blijft maar liefst 1,5 jaar zitten, waardoor het dé oplossing is voor blijvende mooie wenkbrauwen in Nijmegen. 

Afspraak maken

Hybrid brows wenkbrauwen in Nijmegen  

Ombré powder brows is een uitstekende oplossing als je dunne of ongelijke wenkbrauwen hebt, of als je een (semi-)permanente oplossing zoekt voor langdurig mooie brows. Mag het van jou net iets minder permanent, maar wil je wel je volle en donkere wenkbrauwen in Nijmegen showen? Dan is de oplossing Hybrid brows ideaal voor jou. Hierbij verven we de huid en wenkbrauwharen. Het blijft 7 weken zichtbaar en groeit langzaam uit.  

Over MP Brows 

MP Brows is sinds 2016 gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen, onder meer op het gebied van wenkbrauwen. Onze getrainde specialisten staan voor je klaar. Wij zijn trots op ons team en we zetten in op de meest innovatieve technieken. We zijn gevestigd in Elst, circa een kwartier van Nijmegen af. Tot snel?! 

Wenkbrauwen laten doen in Nijmegen? MP Brows! 

Kies jij voor de kracht en schoonheid van permanente make-up? Dan ervaar je dagelijks weer het gemak van je prachtige wenkbrauwen in Nijmegen! Lees verder over de verschillende behandelingen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Of het nu gaat om ongelijke of dunne wenkbrauwen, of om het aanpassen van de kleur, bij ons kun je terecht. Je maakt eenvoudig je afspraak voor je wenkbrauwen in Nijmegen bij MP Brows. 

Plan je afspraak in

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat