Skip to main content
0

Wil je je wenkbrauwen in Nijmegen laten doen? Dan zijn er tal van opties. Bij MP Brows vinden we het belangrijk dat je de behandeling kiest die bij jouw wensen past. Dat kan permanente make-up zijn, maar ook verven of lamineren. Benieuwd welke opties er zijn en wat het verschil is? Dat leggen we graag uit.  

Afspraak maken

Wat kun je laten doen aan je wenkbrauwen in Nijmegen? 

Er zijn tal van technieken en soorten behandelingen waar je uit kunt kiezen als je je wenkbrauwen in Nijmegen wil laten doen. Ga bijvoorbeeld voor: 

  • Verven 
  • Epileren
  • Lamineren 

Het is ook goed mogelijk om behandelingen te kiezen waarin bovenstaande technieken worden gecombineerd. Sterker nog: bij MP Brows gebruiken we vaak meerdere technieken om jouw wenkbrauwen voller en prachtig te maken.  

Wenkbrauwen verven 

Door wenkbrauwen te verven kun je ze voller doen lijken. Dat betekent dat je ze niet meer hoeft bij te tekenen. Bovendien kun je er op die manier een vorm in aanbrengen. Wenkbrauwen verven gebeurt onder andere met speciale wenkbrauwverf of henna. De verf blijft zichtbaar op de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid. Het resultaat is vaak maximaal 7 weken zichtbaar.  

Permanente make-up  

Permanente make-up is de trend van het moment. Bij deze techniek wordt met een naald pigment aangebracht in de bovenste huidlaag. Daardoor kun je wenkbrauwen creëren die gemiddeld wel 2 jaar mooi blijven. Je wenkbrauw oogt voller, natuurlijk en prachtig. Begint het te vervagen? Dan kun je een touch up behandeling laten doen om langer van het resultaat te genieten.  

Wat is wenkbrauwen lamineren? 

Wil je je wenkbrauwen in Nijmegen laten doen en heb je eigenwijze wenkbrauwhaartjes? Dan is wenkbrauwen lamineren misschien voor jou. Bij deze behandeling worden wilde haartjes in een bepaalde vorm vastgezet met een speciaal soort vloeistof. Deze behandeling is met name geschikt als je al vrij volle wenkbrauwen hebt maar vooral iets aan de vorm wil doen.  

Bij MP Brows ben je aan het juiste adres voor mooie, volle wenkbrauwen. We adviseren je graag over de meest geschikte behandeling voor jou.  

Afspraak maken
werkbrauwen nijmegen

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Close Menu
Nog 2 dagen - Bekijk MP Talks