Skip to main content
0

Je wenkbrauwen laten doen bij MP Brows is dé manier om mooie, volle wenkbrauwen te hebben. Er zijn meerdere soorten behandelingen om uit te kiezen. Van semipermanente make-up tot lamineren en verven: bij MP Brows kan het. 

Afspraak maken

Hoe kun je wenkbrauwen laten doen? 

Iedereen heeft asymmetrische wenkbrauwen. Bovendien is niet elke wenkbrauw even vol of heb je misschien veel haargroei om de wenkbrauwen heen. Met de juiste wenkbrauwbehandeling kun je daar verandering in brengen. Zo zorg je ervoor dat je mooie wenkbrauwen hebt, zelfs als je net uit bed komt. Je kunt je wenkbrauwen bijvoorbeeld laten epileren, verven, lamineren of door middel van pigment semipermanente make-up aanbrengen op de huid.  

Welke behandelingen zijn er voor wenkbrauwen?  

Bij MP Brows voeren we verschillende behandelingen uit. Welke het beste bij je past, krijg je advies over van ons. Zo kun je uiteindelijk je wenkbrauw laten doen op een manier die bij jouw wensen past. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende wenkbrauw behandelingen: 

wenkbrauwen laten doen

Hoevaak moet je wenkbrauwen laten doen? 

Wenkbrauwen laten doen moet je regelmatig herhalen. Hoe vaak dat nodig is, hangt af van de behandeling die je kiest. Zo blijft het resultaat van hybrid brows tot 10 dagen zichtbaar op de huid en tot 7 weken op de haartjes van de wenkbrauw. Semipermanente make-up zoals ombré powder brows blijven gemiddeld 1,5 jaar mooi. Die hoef je dus pas daarna weer te behandelen. Wel kun je tussendoor een touch up behandeling doen als de wenkbrauw begint te vervagen.  

Hoevaak je wenkbrauwen laten doen nodig is, hangt dus af van de techniek die wordt gebruikt. Ook de duur van de behandeling is daarvan afhankelijk. Benieuwd of je wenkbrauwen laten doen iets voor jou is? Maak een afspraak en laat je informeren door ons deskundige team.  

Afspraak maken

Ombré powder brows

Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Ga jij nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombré powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Hybrid brows

Bij Hybrid brows combineren we de diepte van reguliere verf met het langdurige effect van henna. Op de haartjes van de wenkbrauw blijft het resultaat gemiddeld zo’n 7 weken zichtbaar, terwijl het effect op de huid tot ongeveer 10 dagen behouden blijft. Een van de voordelen van deze methode is dat de kleur niet vervaagt, zelfs niet na meerdere zwem- of saunasessies.

Lip blush

Deze behandeling blijft gemiddeld zo’n 2 jaar zichtbaar, afhankelijk van factoren zoals huidtype, levensstijl en blootstelling aan de zon. Gedurende deze periode kan de kleur geleidelijk vervagen, maar behoudt over het algemeen zijn essentiële tint. Regelmatige touch-ups kunnen nodig zijn om het gewenste effect te behouden en om ervoor te zorgen dat de kleur levendig en fris blijft.

Eyeliner

Het meest optimale en levendige resultaat wordt gewoonlijk waargenomen tussen 1,5 en 5 jaar. Na deze periode kan de kleur geleidelijk beginnen te vervagen. Het is dan aan te raden om touch-ups te overwegen om de intensiteit en definitie van de eyeliner te behouden.

Veelgestelde vragen

Ombré powder brows

Wat zijn Ombre powder brows?

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte Ombré brows.

Hoe worden Ombre Powder Brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

Hoelang duurt een Ombre powder brows behandeling?

Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur.

Wat kosten Ombre Powder brows?

De prijs van Ombré powder brows is v.a. € 545,- inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats. Voor al onze permanente make up prijzen kun je terecht op de permanente make up prijzen pagina.

Hybrid brows

Wat zijn Hybrid brows?

Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken. Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit.

Hoe worden Hybrid brows gezet?

Bij de behandeling gebruiken we een verfsoort dat lijkt op henna. Voordat we hiermee beginnen zullen we eerst de huid uitgebreid reinigen. Hierna bespreken we je wensen en adviseren we een vorm die past bij het gezicht. Nadat we een vorm hebben getekend beginnen we met het aanbrengen van de verf op de huid en haren. Na het verven worden je de overtollige haartjes geharst.

Hoe lang duurt de behandeling?

Een Hybrid brows behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de behandelen bespreken we eerst uitgebreid je wensen en geven we advies dat past bij jouw gezicht.

Hoe lang blijft het zitten?

Bij Hybrid brows gebruiken we een verfsoort met henna effect. Het resultaat gaat ongeveer 7 weken mee op haartjes, en 10 dagen op de huid. Zo kun je ruime tijd genieten van je wenkbrauwen, ook in het zwembad en sauna.

Hoe maak ik een afspraak?

Op de afspraak maken pagina kun je de beschikbaarheid van al onze specialisten zien voor een behandeling. Het maken van een afspraak kan eenvoudig online.

Het is mogelijk om gratis te parkeren voor de deur. Hiervoor is wel een blauwe kaart verplicht. Heb je geen blauwe kaart? Leen er dan één bij de receptie.

PMU wenkbrauwen verwijderen

Doet het pijn om permanente make-up te verwijderen?

Het verwijderen van permanente make-up kan enige mate van ongemak veroorzaken, maar het zou niet per se pijnlijk moeten zijn. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om PMU te verwijderen, waaronder laserverwijdering. Die methode die wij aanbieden.

Laserbehandelingen gebruiken geconcentreerde lichtenergie om de inktdeeltjes af te breken. Dit gevoel is vergelijkbaar met het gevoel van een rubberen bandje dat tegen de huid wordt geschoten.

Hoewel het verwijderen van PMU niet pijnlijk zou moeten zijn, kan de gevoeligheid van elk individu variëren en kan er sprake zijn van enige irritatie of gevoeligheid tijdens of na de behandeling. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de duur en intensiteit van de behandeling afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de grootte en kleur van de PMU en de diepte van de inkt in de huid.

Wat kost het om PMU te verwijderen?

Het weglaseren van permanente make-up kost €95 voor een behandeling. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Onze specialist kan dit na de eerste sessie beoordelen.

Hoelang duurt de behandeling?

Een PMU verwijderen behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Omdat ons laserapparaat met korte pulsen van 2 nanoseconden werkt kunnen we in 15 minuten één behandeling inplannen. In sommige gevallen met oude PMU heb je meerdere sessies nodig. Dit wordt door onze specialist beoordeeld.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Onze specialist kan dit na de eerste sessie beoordelen.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up. Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Close Menu
Nog 2 dagen - Bekijk MP Talks