Skip to main content

Wil jij je wenkbrauwen laten doen? Bij MP Brows creëren we mooie, volle wenkbrauwen. Er zijn meerdere soorten behandelingen om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor prachtige Ombre Powder Brows voor een natuurlijke look. Of kies voor een semi-permanente behandeling zoals je wenkbrauwen lamineren. Wat je wens ook is, onze specialisten gaan graag voor je aan de slag. Voor een resultaat waar je maar geen genoeg van zult krijgen!

Afspraak maken

Onze locaties

MP Family MAP

Waarom je wenkbrauwen laten doen?

Heb je asymmetrische wenkbrauwen? Zijn je wenkbrauwen niet even vol? Of heb je (te veel) haargroei om je wenkbrauwen heen? Met de juiste wenkbrauwbehandeling kun je daar verandering in brengen. Zo zorg je ervoor dat je mooie wenkbrauwen hebt, zelfs als je net uit bed komt. Dat bespaart je ‘s ochtends een paar kostbare minuten. En, je zult nooit meer een bad-eyebrow day hebben. Je kunt je wenkbrauwen bijvoorbeeld laten epileren, verven, lamineren of door middel van pigment semipermanente make-up aanbrengen op de huid.

Verschillende soorten wenkbrauw behandelingen

Laat je je wenkbrauwen doen door de specialisten van MP-Brows? Dan gaan we met de grootste zorg aan de slag. We werken uitsluiten met hoogwaardige kwaliteit apparatuur en adviseren voor het mooiste resultaat. Ga jij het liefst voor een natuurlijke look? Dan is de Ombré Powder Brows behandeling ideaal. Vanuit de aanzet van de wenkbrauwen brengen we lichter pigment aan, en naar de punten toe donkerder. Dat zorgt voor die zachte, poederachtige look. Het resultaat blijft maar liefst 1,5 tot 2 jaar zitten.

Wil je je wenkbrauwen laten verven? Ook dat kan! We zorgen ervoor dat de huid en de wenkbrauwharen mooi gevormd en geverfd worden. Het resultaat blijft tot maar liefst 7 weken zitten. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit.

Ben je niet tevreden met een vorige wenkbrauw behandeling en wil je je PMU laten verwijderen? Onze specialisten verwijderen de permanente make-up en kunnen, als je dat wil, opnieuw de make-up netjes aanbrengen zodat deze helemaal voldoet aan jouw wensen.

Wij werken alleen op afspraak zodat wij de tijd kunnen nemen om het beste aan te bieden.

Plan je afspraak in

Hoevaak moet je wenkbrauwen laten doen? 

Hoevaak je je wenkbrauwen moet laten doen hangt af van het type behandeling die je hebt gekozen. Ga je voor een semi-permanente wenkbrauw behandeling? Dan heb je eens in de zoveel tijd een touch-up nodig en kun je 1,5 tot 2 jaar van het resultaat genieten. Heb je je wenkbrauwen laten verven? Dan heb je eens in de 7 weken ongeveer een behandeling nodig zodat je wenkbrauwen er altijd tip-top bij staan. 

Over MP Brows

Al sinds 2016 is MP-Brows gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen, voor de wenkbrauwen maar ook bijvoorbeeld voor de lippen. Wij zijn trots op onze getrainde specialisten, die inzetten op de nieuwste technieken voor het mooiste en meest houdbare resultaat. Kom langs in onze salon in Elst en laat je wenkbrauwen doen door onze specialisten. Zien we je snel?

Plan je afspraak in

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Wenkbrauwen laten doen? MP Brows!

Laat je je wenkbrauwen doen bij MP-Brows? Dan kun je rekenen op een prachtig resultaat. Of je nu te dunne wenkbrauwen hebt, ongelijke wenkbrauwen, de verkeerde vorm wenkbrauwen of niet blij bent met de kleur van je wenkies, we got you! Onze specialisten hebben al verschillende prijzen gewonnen en gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je permanente make up behandeling precies is wat je zoekt. Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je afspraak.

Plan je afspraak in

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

€250 korting - Opleiding powder brows