Skip to main content
0

Wil je ook volle en strakke wenkbrauwen? Dan is wenkbrauwen lamineren de techniek voor jou. Wenkbrauwen lamineren – ook wel brow lamination, brow lift of fluffy brows genoemd – zorgt ervoor dat je wenkbrauwen meer volume krijgen en breder ogen. Zonder kunstmatige toevoegingen en volledig met je eigen haar.  

Bij MP Brows ben je aan het juiste adres voor een professionele en prachtige brow lift. Laat ons je helpen dat natuurlijke volume van je wenkbrauwen naar voren te halen.  

Afspraak maken

Wat is wenkbrauwen lamineren? 

Bij het lamineren van wenkbrauwen worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes allemaal in de juiste richting geplaatst. Dankzij speciale lotions wordt deze nieuwe vorm vastgezet. Zo kun je de wenkbrauwen voller doen lijken met je eigen natuurlijke haartjes. Het modelleren van de wenkbrauwen kun je tegelijkertijd doen, om zo ook de meest natuurlijke vorm te creëren.  

Hoelang blijft wenkbrauwen lamineren zitten? 

Aangezien de brow lamination werkt met je eigen natuurlijke wenkbrauwhaartjes, is de duur van het effect van de behandeling afhankelijk van je haargroei. Dat kan dus verschillen per persoon. De meeste mensen hebben zo’n 6 tot 8 weken plezier van hun brow lift.  

Voor wie is wenkbrauwen lamineren geschikt?  

Wil je graag vollere wenkbrauwen maar wil je geen (semi-)permanente make-up gebruiken? Dan is dit de behandeling voor jou. De brow lift is namelijk geschikt voor iedereen met gekrulde of warrige wenkbrauwhaartjes met een eigen wil. De behandeling heeft wel het meeste effect als je genoeg haren van jezelf hebt. Met erg dunne, korte of fijne wenkbrauwhaartjes is minder mogelijk. 

Nazorg bij wenkbrauwen lamineren 

Om te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je gelamineerde wenkbrauwen, is de juiste verzorging en behandeling van je wenkbrauw nodig. Het is daarom belangrijk dat je tenminste 24 uur na de brow lamination de wenkbrauwen niet nat of warm maakt. Je kunt dus beter je haren niet wassen maar ook sporten en naar de sauna gaan sla je het beste even over. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van het prachtige resultaat!  

Bekijk ook onze andere behandelingen:

Afspraak maken
wenkbrauwen lamineren
Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget