Skip to main content
search
0

Wil je ook volle en strakke wenkbrauwen? Dan is wenkbrauwen lamineren de techniek voor jou. Wenkbrauwen lamineren – ook wel brow lamination, brow lift of fluffy brows genoemd – zorgt ervoor dat je wenkbrauwen meer volume krijgen en breder ogen. Zonder kunstmatige toevoegingen en volledig met je eigen haar.  

Bij MP Brows ben je aan het juiste adres voor een professionele en prachtige brow lift. Laat ons je helpen dat natuurlijke volume van je wenkbrauwen naar voren te halen.  

Afspraak maken

Wat is wenkbrauwen lamineren?

Bij het lamineren van wenkbrauwen worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes allemaal in de juiste richting geplaatst. Dankzij speciale lotions wordt deze nieuwe vorm vastgezet. Zo kun je de wenkbrauwen voller doen lijken met je eigen natuurlijke haartjes. Het modelleren van de wenkbrauwen kun je tegelijkertijd doen, om zo ook de meest natuurlijke vorm te creëren.

De voordelen van wenkbrauwen lamineren

Direct zichtbare resultaten: Loop de salon uit met direct getransformeerde wenkbrauwen.

 • Minimale verzorging: Zeg vaarwel tegen dagelijks wenkbrauwstylen en zeg hallo tegen wekenlang perfecte wenkbrauwen.
 • Natuurlijke uitstraling: Geen harde lijnen of overmatige volheid; alleen jouw natuurlijke wenkbrauwen, maar beter.
 • Veiligheid eerst: Gebruik van huid- en haarvriendelijke producten zorgt voor minimale irritatie.

Hoe werkt het? 

Het lamineren van wenkbrauwen is een eenvoudig proces dat ongeveer 30-45 minuten duurt. Het omvat de volgende stappen: 

 1. Reinigen van het wenkbrauwgebied.
 2. Aanbrengen van een speciale oplossing om de wenkbrauwharen zachter te maken.
 3. Wenkbrauwharen in de gewenste positie kammen.
 4. Een neutraliserende oplossing aanbrengen om de haren in positie te houden.
 5. Wenkbrauwen voeden met een verzorgende olie of serum. 

Hoelang blijft wenkbrauwen lamineren zitten?

Aangezien de brow lamination werkt met je eigen natuurlijke wenkbrauwhaartjes, is de duur van het effect van de behandeling afhankelijk van je haargroei. Dat kan dus verschillen per persoon. De meeste mensen hebben zo’n 6 tot 8 weken plezier van hun brow lift.

Voor wie is wenkbrauwen lamineren geschikt?

Wil je graag vollere wenkbrauwen maar wil je geen (semi-)permanente make-up gebruiken? Dan is dit de behandeling voor jou. De brow lift is namelijk geschikt voor iedereen met gekrulde of warrige wenkbrauwhaartjes met een eigen wil.

Wenkbrauwen lamineren is ideaal voor:

 • Degenen met onhandelbare wenkbrauwen die in verschillende richtingen groeien.
 • Individuen die dromen van vollere wenkbrauwen zonder het gebruik van make-up.
 • Mensen die hun ochtendroutine willen vereenvoudigen.
 • Degenen die een lift en definitie aan hun wenkbrauwen willen geven zonder permanente behandeling.

De behandeling heeft wel het meeste effect als je genoeg haren van jezelf hebt. Met erg dunne, korte of fijne wenkbrauwhaartjes is minder mogelijk.

Nazorg bij wenkbrauwen lamineren

Om te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je gelamineerde wenkbrauwen, is de juiste verzorging en behandeling van je wenkbrauw nodig. Het is daarom belangrijk dat je tenminste 24 uur na de brow lamination de wenkbrauwen niet nat of warm maakt. Je kunt dus beter je haren niet wassen maar ook sporten en naar de sauna gaan sla je het beste even over. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van het prachtige resultaat!

Boek vandaag nog je afspraak!

Transformeer je wenkbrauwen en versterk je uitstraling met wenkbrauwen lamineren. Boek nu een afspraak en ervaar de magie zelf!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, en ons deskundig team helpt je graag verder.

Bekijk ook onze andere behandelingen:

Afspraak maken
wenkbrauwen lamineren

Bekijk onze permanente make up behandelingen

Pmu powder brows

Powder brows

Laat je wenkbrauwen er op elk moment van de dag mooi uitzien. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee. Word wakker met mooie wenkbrauwen. De powder brows techniek is geschikt voor elk huidtype.

Powder brows
pmu lip pigmentatie

Lip pigmentatie

Laat je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Word wakker met mooie lippen. Lip pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Lip pigmentatie
pmu eyeliner

Eyeliner

Laat je eyeliner er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Eyeliner gaat gemiddeld 3 jaar mee. Word wakker met mooie eyeliner.

Eyeliner

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Close Menu
Browista BeNeLux - Get tickets!