Skip to main content

Zoek je de perfecte plek voor je wenkbrauwen voor Huizen? Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je uitstraling. Ze omlijsten je ogen, geven karakter aan je gezicht en zorgen voor een unieke expressie. Of je nu droomt van vollere wenkbrauwen, een subtiele vormverandering of een langdurige oplossing, wij staan voor je klaar. In onze salon in Elst ontvangen we dames uit heel Nederland, ook uit Huizen! Boek nu je afspraak.

Afspraak maken

Dit is wat we doen voor Huizen

Jouw wenkbrauwen, onze expertise

Wenkbrauwen zijn niet zomaar haartjes boven je ogen. Ze geven expressie, diepte en karakter aan je gezicht. Elk gezicht is uniek, en daarom verdient elke klant een behandeling op maat. Bij MP-Brows combineren we onze expertise met de nieuwste technieken om jouw wenkbrauwen te transformeren.

Behandelingen voor wenkbrauwen bij MP-Brows

Wenkbrauwen

  1. Ombré Powder Brows: Een techniek die zorgt voor een zachte, poederige wenkbrauwvulling die er voller uitziet dan traditionele tatoeage en subtiel vervaagt over tijd.
  2. Hybrid Brows: Een combinatie van microblading en schaduwtechnieken voor een dichtere, vollere uitstraling.
Afspraak maken

Waarom Huizen kiest voor MP-Brows

Deskundig advies: We starten altijd met een intakegesprek om jouw wensen te bespreken en adviseren je over de beste behandeling.

Geavanceerde technieken: Onze professionals zijn getraind in de nieuwste trends en technologieën voor het beste resultaat.

Persoonlijke benadering: We zorgen voor een ontspannen sfeer en nemen de tijd voor elke klant. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Ontdek het zelf: wenkbrauwen en meer bij MP-Brows

Klaar voor de wenkbrauwen waar je altijd al van droomde? Of geïnteresseerd in een van onze andere behandelingen? Maak een afspraak en ervaar de kwaliteit en service van MP-Brows. Je verdient het allerbeste, en wij zijn er om dat te bieden. Laat je innerlijke schoonheid stralen!

Afspraak maken

Zelf heb ik powder brows laten zetten door Ceylan ruim 2 jaar geleden. Ze zitten er nog steeds goed op, waardoor ik pas over een jaar terug hoef te komen voor een touch up. Ben er echt zeer tevreden over!

Anh-Vi Tong

Ik ben zo onwijs blij met m’n brows. Ik heb van nature weinig haar en liep rond met oude pmu hairstrokes. Na foto’s gestuurd te hebben werd ik gelukkig goed gekeurd en heb ik de mooiste wenkies gekregen. Ben nu twee keer geweest, en blijf zeer zeker 1x per jaar komen voor een touch up. dikke aanrader! Liefs Kimberley

Kimberley Appeldoorn

Onlangs heb ik bij deze salon een permanente eyeliner laten zetten door Nehir. Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de behandeling zelf. Nehir is een echte professional in haar werk. Daar kunnen andere salons nog veel van leren.

E Vorm

Mooie schone professionele zaak en mijn allergieën werden serieus genomen. De ingrediënten werden uitgezocht en ik kreeg eerst een patch test. Ik wilde al jaren powderbrows en vond het erg spannend maar Ceylan heeft het prachtig gezet. Ik ben er erg blij mee!

Nicole Assies

Voor het eerst Hybrid Brow + harsen bii MP-Brows gedaan bij Danzi. Wat een topwijf! Ze mij wenkbrauwen super mooie geshaped en in vorm gebracht. Zeer kundige en professioneel. Ik kom zeker vaker terug!

Shivana Jhapsie

Permanente make up behandelingen

Lip pigmentatie

Laat je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Word wakker met mooie lippen. Lip pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Lip pigmentatie

Eyeliner

Laat je eyeliner er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Eyeliner gaat gemiddeld 3 jaar mee. Word wakker met mooie eyeliner.

Eyeliner

PMU verwijderen

Ben je niet tevreden met je PMU-wenkbrauwen? In plaats van te wachten tot de make-up vervaagt, kun je ervoor kiezen om je het te laten (weg)laseren.

Powder brows

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat