Skip to main content

Ben je op zoek naar de perfecte wenkbrauwen in of rond Gent? Kom langs bij MP-Brows in Zaamslag. Onze experts gebruiken de nieuwste technieken om jouw wenkbrauwen prachtig te vormen en te onderhouden. Klaar voor wenkbrauwen die je gezicht echt doen stralen? Neem contact op voor meer informatie over onze behandelingen.

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwen verven en lamineren in Gent

Probeer de Hybrid Brows bij MP-Brows in Gent en ervaar een behandeling die echt bij je past. We combineren het inkleuren van de wenkbrauwen met semi-permanente verf en voegen daar fijne hairstrokes aan toe voor een natuurlijk en vol resultaat. Het vervaagt niet maar het groeit langzaam uit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit. We lamineren de wenkbrauwen ook voor een strak en langdurig resultaat waarbij alle ongetemde haartjes in de juiste positie worden gezet.

Ombré Powder Brows bij MP-Brows

Wenkbrauwen zijn dé manier om jouw stijl te laten spreken. Ga voor een prachtig semipermanent resultaat met de Ombré Powder Brows behandeling van MP-Brows. Een subtiele techniek die jouw wenkbrauwen een zachte, poederachtige finish geeft. Dit effect oogt natuurlijk waarbij het eruit ziet alsof je net je make-up hebt gedaan. Het resultaat blijft tot wel 1,5 jaar zitten. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en er wordt geen schade aan de huid aangebracht. Wel zo prettig!

Plan je afspraak in

Ga voor MP-Brows in de buurt van Gent

Jouw gezicht is uniek en daarom stemmen we onze behandeling volledig op jouw gezicht en wensen af. We denken met je mee en adviseren we je voor het mooiste resultaat.

Al onze stylistes zijn opgeleid in de nieuwste wenkbrauwtechnieken en we blijven onszelf constant uitdagen en verbeteren. We werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Zo geniet je langer van jouw ideale wenkbrauwlook.

Wenkbrauwen laten doen? Plan vandaag nog je afspraak in!

Kiezen voor MP-Brows is kiezen voor een salon waar je jezelf kunt zijn en waar je wenkbrauwen de beste behandeling krijgen. Met zorg en aandacht voor jouw persoonlijke behoeften en wensen en oog voor detail. We zorgen altijd voor een natuurlijk ogend resultaat. Maak de stap naar prachtige wenkbrauwen en voel je elke dag stralend met wenkbrauwen van MP-Brows!

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid