Skip to main content

Wenkbrauwen vormen niet alleen een essentieel onderdeel van onze gezichtsuitdrukking, maar dragen ook bij aan onze algehele uitstraling. Voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte wenkbrauwbehandeling in Elst, is MP-Brows dé plek om te zijn. Gevestigd in het hart van Elst, bieden wij een scala aan behandelingen die je wenkbrauwen transformeren en je natuurlijke schoonheid accentueren.

Afspraak maken

Waarom kiezen voor MP Brows in Elst?

Elst heeft veel te bieden, maar als het gaat om wenkbrauwen, onderscheidt MP-Brows zich als de voorloper. Onze jarenlange ervaring in de wereld van permanente make-up en wenkbrauwstyling betekent dat we een diepgaand inzicht hebben in wat elke individuele klant nodig heeft. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt, afgestemd op jouw unieke gezichtsstructuur en wensen. Bovendien gebruiken we alleen de meest hoogwaardige producten en geavanceerde technieken, zodat je verzekerd bent van een resultaat dat zowel mooi als duurzaam is.

Wenkbrauwbehandelingen in Elst

PMU is een techniek waarbij pigment semi-permanent in de huid wordt ingebracht, waardoor je elke dag wakker wordt met perfect gevormde wenkbrauwen.

Ombré Powder Brows

Een subtiele, maar impactvolle techniek die populair is in Elst. Hierbij wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter gemaakt, met een donkerdere tint richting de punten. Het resultaat? Een zachte, natuurlijke look die diepte en definitie toevoegt aan je wenkbrauwen.

Hybrid Brows

Voor degenen die op zoek zijn naar een minder permanente oplossing, zijn hybrid brows de perfecte keuze. Deze techniek combineert het verven van de huid en de wenkbrauwhaartjes, waardoor je wenkbrauwen een vollere en meer gedefinieerde uitstraling krijgen.

Henna Brows

Een natuurlijke benadering van wenkbrauwkleuring, henna brows zijn ideaal voor diegenen die een tijdelijke boost willen zonder de toewijding van permanente make-up.

Wenkbrauwen in Elst bij MP-Brows 

Intakegesprek: Voordat we beginnen, vinden we het essentieel om jou en je wenkbrauwdoelen te leren kennen. Tijdens dit gesprek in ons Elst-centrum bespreken we je wensen, beoordelen we je huidige wenkbrauwvorm en adviseren we over de beste behandeling voor jou.

De behandeling: Of je nu kiest voor PMU, ombré powder brows, hybrid brows of henna brows, bij MP Brows in Elst zorgen we ervoor dat je je tijdens de hele procedure comfortabel en geïnformeerd voelt.

Nazorg: Het behouden van je prachtige wenkbrauwen vereist enige zorg. We voorzien je van deskundig advies en tips om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van je nieuwe wenkbrauwen kunt genieten.

Afspraak maken
Wenkbrauwen Elst

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Browista BeNeLux - Sign up or Get tickets!