Skip to main content

MP-Brows is dé plek voor wenkbrauwbehandelingen in de buurt van Ede. Kom langs in onze salon in Veenendaal, op een steenworp afstand van Ede. Bij MP-Brows geloven we in de kracht van wenkbrauwen om je uitstraling te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een volledige transformatie, ons ervaren team van PMU specialisten staat voor je klaar om je te helpen je ideale wenkbrauwen te bereiken.

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwbehandeling in Ede

We zijn expert op het gebied van wenkbrauwbehandelingen. Met een focus op kwaliteit en professionaliteit bieden we een scala aan diensten, waaronder wenkbrauwen lamineren en permanente make-up. Wij begrijpen dat wenkbrauwen een belangrijk onderdeel van je gezicht zijn en een grote impact hebben op je uitstraling. Daarom bieden we elke klant een op maat gemaakte behandeling die hun natuurlijke schoonheid verbetert. Het resultaat? Een volle en natuurlijke look die lang meegaat.

Hybrid brows in Ede laten zetten

In Ede je wenkbrauwen epileren, verven of tatoeëren? Kies dan voor Hybrid Brows. Met deze techniek kleuren we zowel de huid als de wenkbrauwhaartjes voor een prachtig en natuurlijk resultaat. Het effect op de haartjes blijft maar liefst tot 7 weken zichtbaar en vervaagt geleidelijk. Door ook de huid mee te nemen, lijken je wenkbrauwen voller en strakker.

Plan je afspraak in

Ombré powder brows in Ede

Ontdek de nieuwste trend in make-up: Ombré Powder Brows in Ede! Bij deze innovatieve techniek worden kleine puntjes (pixels) op de huid aangebracht om prachtig volle wenkbrauwen te creëren, met een natuurlijk resultaat. Je wenkbrauwen krijgen een subtiel poederachtige uitstraling die geleidelijk donkerder wordt. De ombré powder brow behandeling krijgt maar liefst 1,5 jaar mooi. Zo geniet jij dus altijd van mooie wenkbrauwen, zonder voor de spiegel te staan en zelfs in de sauna en in het zwembad.

Deze behandeling is pijnloos en geschikt voor alle huidtypes. Er wordt geen schade aangericht aan de huid dus je kunt de behandeling gerust na 1,5 jaar herhalen. Maak vandaag nog een afspraak om je wenkbrauwen te laten doen in Ede.

Waarom kiezen voor MP-Brows in Ede

Wanneer je je wenkbrauwen laat doen bij MP-Brows in Ede bespaar je veel tijd in de ochtend. Je staat elke dag op met je wenkbrauwen meteen on-fleek. Of je nu kiest voor Ombré Powder Brows, Hybrid Brows of een andere behandeling, bij MP-Brows ben je in goede handen. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en streven ernaar om een resultaat te leveren waar je trots op zult zijn.

Maak een afspraak bij MP-Brows!

Kies voor MP-Brows en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden, met perfect gevormde wenkbrauwen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we jou kunnen helpen je zelfvertrouwen een boost te geven. Kies voor gemak in de ochtend met onze professionele behandelingen. We kijken uit naar je komst bij MP-Brows in Ede!

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid