Skip to main content

Ben je op zoek naar een plek om je wenkbrauwen in Dordrecht te laten verzorgen? Dan ben je bij MP-Brows aan het juiste adres. Kom langs in onze salon in Naaldwijk, vlakbij Dordrecht!

Wij bieden diverse behandelingen die perfect aansluiten bij jouw wensen voor onderhoud en vorm. Eén ding is zeker: voortaan hoef je ‘s ochtends niet meer lang voor de spiegel te staan om je wenkbrauwen perfect te krijgen. Maak een afspraak of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwbehandeling in Dordrecht

Wil je je wenkbrauwen laten verven in Dordrecht? Bij MP-Brows richten we ons op gespecialiseerde technieken voor perfecte wenkbrauwen. Wij bieden specifieke specialisaties waarmee je wenkbrauwen altijd onberispelijk zijn. Van wenkbrauwen lamineren tot het nauwkeurig weglaseren van de kleinste haartjes, bij ons is alles mogelijk. Bekijk de verschillende behandelingen en ontdek de semi-permanente behandeling die het best bij je past.

Wenkbrauwen Dordrecht: Ombré powder brows!

Ontdek de nieuwste trend op het gebied van make-up: Ombré powder brows. Met deze techniek brengen we kleine puntjes (pixels) aan in de huid wat voor een natuurlijk ogend resultaat zorgt. Een poederachtige uitstraling die naar de uiteinden toe donkerder wordt. Laat de getekende wenkbrauwen achterwege en kies voor permanente make-up die gemiddeld 1,5 jaar prachtig blijft. Deze behandeling is bovendien volledig pijnloos en richt geen schade aan, aan de huid.

Plan je afspraak in

Hybrid brows in Dordrecht

Wil je in Dordrecht je wenkbrauwen epileren, verven of tatoeëren? Ga voor Hybrid brows, een effectieve techniek waarbij we zowel de huid als de wenkbrauwharen kleuren voor een mooi en natuurlijk resultaat dat niet gekunsteld oogt. Het effect op de haartjes blijft tot wel 7 weken zichtbaar en vervaagt geleidelijk. Omdat deze techniek ook de huid meeneemt, zien je wenkbrauwen er voller uit.

Over MP-Brows

Sinds 2016 is MP-Brows gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen, niet alleen voor de wenkbrauwen maar ook voor bijvoorbeeld de lippen. We zijn trots op onze ervaren specialisten, die steeds de nieuwste technieken toepassen voor de mooiste en langdurigste resultaten. We zijn begonnen in Elst, maar de MP-Family is ondertussen ook op andere plekken in Nederland te vinden. We hopen je snel te zien in 1 van de salons.

Wenkbrauwen laten doen in Dordrecht? MP-Brows!

Er zijn vele redenen om voor MP-Brows te kiezen als je in Dordrecht wenkbrauwen wilt laten behandelen. Kies voor permanente make-up en bespaar elke dag veel tijd. Bovendien heb je nooit meer een ‘bad eyebrow day’! Heb je ongelijke wenkbrauwen, mis je een deel, of vind je ze te dun? Ook dat kunnen we oplossen met onze behandelingen. Maak eenvoudig een afspraak voor je wenkbrauwen in de buurt van Dordrecht bij MP-Brows!

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid