Skip to main content

Ben je op zoek naar professionele wenkbrauwbehandelingen in de buurt van Den Haag? Bij MP-Brows ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan behandelingen. Binnenkort kun je bij ons terecht in Naaldwijk en tot die tijd verwelkomen we je graag in onze salon in Elst. Plan nu je afspraak in!

Afspraak maken

Onze specialisten

Wenkbrauwbehandelingen in Den Haag

Bij MP-Brows kun je terecht voor verschillende wenkbrauwbehandeling. We zijn gespecialiseerd in het zetten van Ombré Powder Brows en Hybrid Brows. Maar ook voor het lamineren of epileren van je wenkbrauwen kun je bij ons terecht. Onze behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wil je natuurlijke wenkbrauwen die altijd goed zitten? Als je ‘s ochtends opstaat, als je gaat gymmen of zelfs op vakantie, met de wenkbrauwbehandelingen van MP-Brows zijn je brows altijd perfect in vorm.

Ombré Powder Brows in Den Haag

Bij MP-Brows zijn we gespecialiseerd in de nieuwste make-uptrend: Ombré Powder Brows. Met deze techniek creëren we volle wenkbrauwen door kleine puntjes in de huid aan te brengen. Het resultaat is een natuurlijke poederachtige wenkbrauw. Het resultaat blijft gemiddeld 1,5 jaar zitten. De behandeling is volledig pijnloos en dankzij het speciale PMU-apparaat dat we gebruiken wordt het pigment nooit te diep in de huid aangebracht waardoor er geen schade aangericht kan worden.

Plan je afspraak in

Hybrid Brows: De perfecte oplossing 

Wil je je wenkbrauwen laten verven in de buurt van Den Haag? Kies dan voor Hybrid Brows bij MP-Brows. Met deze techniek worden zowel de huid als de wenkbrauwhaartjes geverfd. Dit zorgt voor een strak resultaat zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Het effect op de haartjes blijft tot wel 7 weken zichtbaar en groeit geleidelijk uit. Met Hybrid Brows zien je wenkbrauwen er voller uit en ben je verzekerd van een prachtige uitstraling. 

Wenkbrauwen in Den Haag laten doen? MP-Brows is de specialist 

Er zijn veel redenen om voor wenkbrauwbehandelingen bij MP-Brows te kiezen. Naast het feit dat we permanente make-up aanbieden, wat je dagelijks veel tijd bespaart, hoef je je ook nooit meer zorgen te maken over een ‘bad eyebrow day’. Of je nu ongelijke wenkbrauwen hebt, een deel mist of ze te dun vindt, onze behandelingen bieden de oplossing. Maak vandaag nog een afspraak bij MP-Brows in de buurt van Den Haag en geniet van perfect gestylde wenkbrauwen.  

Plan je afspraak bij MP-Brows in Den Haag!

Waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak bij MP-Brows in de buurt van Den Haag en ontdek zelf het gemak van geverfde of gepigmenteerde wenkbrauwen. Laat je wenkbrauwen perfectioneren door onze ervaren en kundige specialisten en ervaar zelf het zelfvertrouwen die perfecte wenkbrauwen met zich meebrengen. Plan je afspraak en loop binnenkort de deur uit met mooi gestylde wenkbrauwen.

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat