Skip to main content

Ben je op zoek naar die perfecte, moeiteloze look voor je wenkbrauwen? Kom langs bij MP-Brows in Veenendaal. Ontdek hoe onze gespecialiseerde behandelingen, met name de Ombré Powder Brows, je niet alleen tijd besparen in je dagelijkse routine, maar ook zorgen voor een natuurlijk en verfijnd uiterlijk. Plan meteen een afspraak in.

Afspraak maken

Onze specialisten

De voordelen van PMU wenkbrauwen

Permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen biedt talloze voordelen. Dankzij onze semipermanente behandelingen word je elke ochtend wakker worden met perfect gevormde wenkbrauwen zonder enige moeite. Onze technieken zijn ideaal voor iedereen die droomt van een vollere en meer gedefinieerde wenkbrauwlijn zonder de dagelijkse strijd met potloden of poeders. Daarnaast is PMU perfect voor diegenen met een actieve levensstijl, mensen met weinig tijd of voor wie simpelweg altijd verzorgd voor de dag wil komen.

Ombré Powder Brows laten zetten in Barneveld

Bij MP-Brows zijn we gespecialiseerd in Ombré Powder Brows. Met deze techniek maken we een zachte schaduw die van licht naar donker overgaat, waardoor het effect van natuurlijke en volle wenkbrauwen ontstaat. De poedertechniek is minder invasief dan traditionele tatoeages en geeft een veel natuurlijker resultaat dat tot wel 1,5 jaar zichtbaar blijft.

Daarnaast is de behandeling volledig pijnloos en richten we geen schade aan, aan de huid. We werken namelijk met een speciaal PMU apparaat waardoor het pigment nooit te diep in de huid gezet kan worden. Heb je al eerder PMU gezet die je wil laten verwijderen? Of wil je een wenkbrauw tattoo weg laten laseren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Plan je afspraak in

Andere wenkbrauwbehandelingen Barneveld

Naast Ombré Powder Brows bieden we ook een reeks andere wenkbrauwbehandelingen aan. Of je nu kiest voor het lamineren van je wenkbrauwen of voor de hybrid brows behandeling, bij MP-Brows gebruiken we enkel hoogwaardige producten en technieken die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ons doel is om de natuurlijke schoonheid van elke klant te benadrukken en te versterken.

Over MP-Brows in de buurt van Barneveld

Onze salon in de buurt van Barneveld, staat bekend om de professionele en toch persoonlijke benadering. Ons team van gespecialiseerde stylisten zet zich volledig in om elke klant te voorzien van de beste service en advies. Bij MP-Brows geloven we dat mooie wenkbrauwen niet alleen je gezicht, maar ook je zelfvertrouwen versterken.

Wenkbrauwen laten doen in Barneveld

Prachtige natuurlijke wenkbrauwen laten zetten in Barneveld? Boek vandaag nog je afspraak bij MP-Brows. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up. Bekijk onze behandelingen online of neem contact met ons op en stel je vragen! We adviseren je graag en denken met je mee.

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid