Skip to main content

Wil jij je wenkbrauwen in Arnhem laten doen? Dan zit je goed bij MP-Brows. Onze prachtige salon bevindt zich namelijk op steenworp afstand van Arnhem, in Elst. We bieden een scala aan behandelingen, afgestemd op je wensen qua onderhoud en vorm. Eén ding is zeker, je hoeft ’s ochtends geen uren meer voor de spiegel te staan om je wenkbrauwen in model te brengen. Meer weten? Lees verder over de opties van wenkbrauwen in Arnhem, plan een afspraak in of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Afspraak maken
MP Family MAP

Wenkbrauwen behandeling in Arnhem

Denk je aan wenkbrauwen in Arnhem, dan denk je misschien al snel aan wenkbrauwen verven in Arnhem. Bij MP Brows zijn we gespecialiseerd in eyebrows en dat betekent dat wij kiezen voor specifiekere technieken. Specialisaties waarmee je wenkbrauwen altijd on fleek zijn. Van wenkbrauwen lamineren tot het weglaseren van de kleinste haartjes, bij ons kan het allemaal. Ontdek ook zeker onze uitgebreide behandelingen voor maximaal resultaat.

Wenkbrauwen Arnhem: Ombré powder brows!

Maak kennis met een van de nieuwste trends op make-up, de Ombré powder brows. Bij deze techniek brengen we kleine puntjes (pixels) aan op de huid om daarmee maximaal volle wenkbrauwen in Arnhem te creëren. Hierbij ligt de focus op het behalen van natuurlijk resultaat. Een poederachtige look die steeds donkerder wordt. Vergeet de opgetekende wenkbrauwen en kies voor permanente make-up die 1,5 jaar mooi blijft.

Plan je afspraak in

Hybrid brows wenkbrauwen in Arnhem

In Arnhem je wenkbrauwen epileren, verven of tatoeëren? Kies voor de effectieve oplossing Hybrid brows. Bij deze techniek verven we de huid en wenkbrauwharen voor een mooi en strak resultaat, zonder dat het er gemaakt uitziet. Het resultaat op de haartjes is liefst tot 7 weken zichtbaar, en groeit langzaam uit. Doordat er ook huid wordt meegenomen bij deze techniek voor wenkbrauwen in Arnhem, zien je brows er ook voller uit.

Over MP Brows

Al sinds 2016 is MP-Brows gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen, voor de wenkbrauwen maar ook bijvoorbeeld voor de lippen. Wij zijn trots op onze getrainde specialisten, die inzetten op de nieuwste technieken voor het mooiste en meest houdbare resultaat. Wij zijn gevestigd in Elst, op een klein kwartiertje van Arnhem. Zien we je snel?

Wenkbrauwen laten doen in Arnhem? MP Brows!

Er zijn tal van redenen om je wenkbrauwen in Arnhem te laten doen bij MP-Brows. Zo kies je in de eerste plaats voor permanente make-up, waarmee je dagelijks veel tijd bespaart. En daarnaast heb je natuurlijk nooit een ‘bad eyebrow day’! En zijn je wenkbrauwen wat ongelijk, ontbreekt er een gedeelte of vind je ze te dun? Ook dat is op te lossen met onze behandelingen. Je maakt eenvoudig een afspraak voor je wenkbrauwen in Arnhem bij MP Brows.

Plan je afspraak in

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid