Skip to main content

MP-Brows is de plek voor perfecte wenkbrauwen in de buurt van Antwerpen. We verwelkomen je graag in onze salon in Zaamslag. We zijn gespecialiseerd in PMU-wenkbrauwbehandelingen. Ons team van ervaren stylisten staat klaar om te luisteren naar jouw wensen en je wenkbrauwen te vormen op een manier die bij jou past. Met persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd met prachtige wenkbrauwen de deur uit loopt. Kom langs en ervaar het zelf!

Afspraak maken

Onze specialisten

Brow Lamination & Hybrid Brows in Antwerpen

Bij MP-Brows bieden we een scala aan wenkbrauwbehandelingen die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen en je dagelijkse routine makkelijker maken. Wil je graag volle en natuurlijke wenkbrauwen die meerdere weken goed blijven zitten? Combineer dan onze Hybrid Brows behandeling met Brow lamination. We verven de huid en haren voor een natuurlijke en strakke look en lamineren de haartjes zodat de wenkbrauwen mooi vol zijn. Deze look blijft tot wel 7 weken mooi en groeit geleidelijk uit.

Wenkbrauwbehandeling in Antwerpen: Ombré Powder Brows

Ombré Powder Brows bij MP-Brows is de perfecte behandeling voor een zachte, poederige look met een mooie overgang. Deze techniek is ideaal voor een subtiele, semi-permanente look. Het zorgt voor een verfijnde uitstraling die er natuurlijk uitziet en die je gezicht op een mooie manier benadrukt. Deze look blijft tot wel 1,5 jaar mooi! Dat betekent dat jij altijd geniet van prachtige wenkbrauwen. Zelfs in het zwembad en in de sauna. Kies voor gemak in de ochtend met deze behandeling voor wenkbrauwen in Antwerpen.

Plan je afspraak in

Over MP-Brows

Sinds 2016 staat MP-Brows bekend om haar expertise in permanente make-up. Onze specialisten zijn uitgebreid getraind en gebruiken de nieuwste technieken om je het beste resultaat te bieden. En daar hebben we al meerdere prijzen voor in ontvangst mogen nemen.

Elke behandeling wordt uitgevoerd met aandacht voor jouw individuele stijl en wensen. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat niet alleen je wenkbrauwen, maar ook je zelfvertrouwen versterkt. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan snel een afspraak in!

Waarom kiezen voor MP-Brows in Antwerpen?

Ga je voor een permanente wenkbrauw behandeling van MP-Brows? Dan kun je rekenen op een prachtig eindresultaat. Zijn je wenkbrauwen ongelijk, missen er stukjes of wil je ze voller hebben? Dan zijn onze behandeling uitermate geschikt. Onze behandelingen zijn volledig pijnloos en we richten geen schade aan, aan de huid. De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Maak nu een afspraak bij MP Brows en ga voor jouw droom wenkbrauwen.

Plan je afspraak in

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid