Skip to main content

Wat is permanente make up?

Permanente make-up, vaak afgekort als PMU, is een geavanceerde cosmetische techniek waarbij pigmenten in de lederhuid worden gebracht met een speciaal PMU-apparaat. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Hoewel deze techniek enige gelijkenis vertoont met tatoeëren, is het einddoel fundamenteel verschillend. Waar tatoeages vaak opvallend en artistiek zijn, is permanente make-up gericht op het subtiel en natuurlijk nabootsen van dagelijkse make-up. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.

Permanente make up voor wenkbrauwen

Een van de meest populaire toepassingen van PMU is het verfraaien van de wenkbrauwen. Met deze techniek creëren we volle, goed gedefinieerde en toch natuurlijk ogende wenkbrauwen. Het is een zegen voor degenen die elke dag veel tijd besteden aan het zorgvuldig tekenen en vullen van hun wenkbrauwen.

Ombré Powder brows

Met deze methode passen we fijne stipjes (pixels) toe op je huid, waardoor je wenkbrauwen een voller uiterlijk krijgen met een zacht poederachtig effect, vergelijkbaar met make-up. Bij Ombré powder brows is het begin van de wenkbrauwen subtieler gepigmenteerd. Voor een diepere duik in deze techniek, bekijk onze Ombré Powder brows pagina.

Hybrid brows

Als je de PMU wenkbrauw look eerst wil uitproberen dan kan je kiezen voor een Hybrid Brows behandeling. Met Hybrid brows worden zowel de huid als de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Hybrid brows blijven lang zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken. Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit.

Permanente make up voor lippen

Naast de wenkbrauwen biedt PMU ook prachtige mogelijkheden voor de lippen. Het kan worden gebruikt om de natuurlijke lipkleur te versterken, de lippen voller te laten lijken of zelfs om verkleuringen te camoufleren. Het resultaat? Langdurig gekleurde lippen die er fris en levendig uitzien zonder dagelijkse herhaling van lippenstift.

Permanente make up eyeliner

Het aanbrengen van eyeliner kan een uitdaging zijn, vooral als het dagelijks moet gebeuren. PMU eyeliner zorgt voor een permanent gedefinieerde lijn op zowel het bovenste als onderste ooglid, wat resulteert in ogen die er altijd op hun best uitzien.

Bekijk Ombre powder brows

Met permanente make up bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Nehir KaracabayPMU Artist / Founder / Trainer

Bekijk onze permanente make up behandelingen

Pmu powder brows

Powder brows

Laat je wenkbrauwen er op elk moment van de dag mooi uitzien. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee. Word wakker met mooie wenkbrauwen. De powder brows techniek is geschikt voor elk huidtype.

Powder brows
pmu lip pigmentatie

Lip pigmentatie

Laat je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Word wakker met mooie lippen. Lip pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Lip pigmentatie
pmu eyeliner

Eyeliner

Laat je eyeliner er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Eyeliner gaat gemiddeld 3 jaar mee. Word wakker met mooie eyeliner.

Eyeliner

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat