Wat is permanente make up?

Permanente make up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.

Met permanente make up bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Bekijk onze Ombré Powder brows pagina voor meer informatie. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen we opvullen. In overleg wordt oude PMU ook hersteld. Geniet zorgeloos van perfecte wenkbrauwen.

Winner Ombré Powder brows 2018

Hoe lang blijft PMU mooi?

Permanente make up blijft 1,5 tot 2 jaar mooi. Daarna zal het geleidelijk vervagen. Om langer te genieten van de vorm dan adviseren wij u een touch up na ongeveer 1 jaar. Zo blijven de wenkbrauwen langer mooi en fris.

Bekijk foto'sBekijk overige vragen

Is PMU geschikt voor mij?

PMU is geschikt voor bijna iedereen. Soms wordt pmu afgeraden bij mensen die lijden aan diabetes Mellutis of als u een chemokuur ondergaat.

Bij MP-Brows wordt de poedertechniek toegepast met de allernieuwste apparatuur. De pigmenten worden met een miniscule naald onder de huid aangebracht. Het voordeel van deze techniek van pmu is dat het geschikt is voor alle soorten huidtypen, lichte/donkere huid. Droge/vette huid en grove poriën. Hoe droger de huid hoe langer de pmu mee gaat.

Neem contact op

Maak een afspraak

Wij werken enkel op afspraak in ons studio in Oosterbeek. Afspraak maken? Neem contact op
InstagramContact