Skip to main content

Touch up behandeling powder brows

Powder Brows zijn een populaire vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een PMU-apparaat wordt er pigment aangebracht in de huid waardoor je volle wenkbrauwen krijgt met fijne, natuurlijk ogende haartjes. Hoewel Powder Brows lang meegaan, is het na verloop van tijd nodig om een touch-up behandeling te ondergaan. Tijdens de touch–up behandeling worden de wenkbrauwen opgefrist en bijgewerkt zodat ze er weer tiptop uitzien.

Afspraak maken

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Tijdens de touch-up behandeling worden de contouren van de wenkbrauwen opnieuw ingekleurd en eventuele lichte plekjes bijgewerkt. De behandeling is minder ingrijpend dan de initiële Powder Brows behandeling. De huid wordt eerst grondig gereinigd en ontsmet. Vervolgens wordt de kleur voorzichtig in de huid aangebracht. De behandeling is niet pijnlijk en er wordt geen schade aangebracht aan de huid. Na afloop worden de wenkbrauwen verzorgd met een speciale zalf. De behandeling duurt 60 tot 90 minuten, afhankelijk van hoelang het geleden is dat je de powder brows hebt laten zetten.

Touch up powder brows
Touch up powder brows MP-Brows

Wanneer heb je een touch-up behandeling nodig?

Het effect van de Powder brows behandeling inclusief nabehandeling na 6 weken blijft ongeveer 1,5 tot 2 jaar goed zichtbaar. Daarna is meestal een nieuwe touch-up nodig om de kleur en vorm op te frissen. Het is belangrijk om de wenkbrauwen goed te verzorgen na de behandeling, zodat het resultaat zo lang mogelijk mooi blijft.

Nazorg na de touch-up behandeling

Na de touch-up behandeling is het belangrijk om de wenkbrauwen goed te verzorgen. Gedurende enkele dagen kan er wat roodheid en zwelling optreden, dit is normaal. Vermijd direct zonlicht en vermijd activiteiten waar je veel van gaat zweten. En vermijd make-up op het behandelde gebied. Na een week is het resultaat optimaal zichtbaar.

Bekijk prijzen

Over MP-Brows

MP-Brows is een gespecialiseerd salon in permanente make-up behandelingen en opleidingen. We bieden klanten de beste ervaring en het mooiste resultaat op het gebied van permanente make-up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring. Zij zijn opgeleid om klanten de gewenste natuurlijke look te geven. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Kom langs in onze salon en ontdek hoe PMU je zelfvertrouwen kan vergroten en je dagelijkse routine kan vereenvoudigen.

Afspraak maken

Afspraak maken bij MP-Brows

Wil jij ook je Powder Brows laten opfrissen met een touch-up behandeling? Maak dan een afspraak bij MP-Brows. Onze ervaren specialisten voeren de behandeling op professionele wijze uit voor een natuurlijk en mooi resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over powder brows touch-up

Wanneer is een touch-up nodig?

Heb je een powder brows behandeling gedaan? Dan volgt 6 weken daarna de nabehandeling. We werken de wenkbrauwen bij zodat jij daarna 1,5 tot 2 jaar kunt genieten. Na 2 jaar raden we een nieuwe touch-up behandeling aan om de wenkbrauwen te verfrissen.

Wat gebeurt er tijdens een touch-up?

Tijdens een touch-up behandeling worden de contouren van de wenkbrauwen strakker gemaakt, de kleur wordt opgefrist en het poeder effect wordt weer versterkt. De behandeling is minder ingrijpend dan de eerste keer.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Na een goed uitgevoerde touch-up behandeling blijven de Powder Brows ongeveer 1,5 tot 2 jaar mooi en verzorgd.

Is de touch-up behandeling pijnlijk?

De Powder Brows behandeling is zo goed als pijnloos. De naald gaat niet te diep de huid in, waardoor je er amper iets van voelt.

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid