Skip to main content

Privé cursus Ombré powder brows

De nieuwste trend van permanente make up voor wenkbrauwen zijn de Ombré powder brows. Om je als permanente make up artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends.

Om je kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kun je bij MP-Brows privé cursussen volgen. Heb je al ervaring met permanente make up maar wil je je verder specialiseren? Dan ben je bij MP-Brows op het juiste adres.

Heb jij net een permanente make up opleiding afgerond en wil je je graag specialiseren in powder brows? Of ben je al enige tijd werkzaam als permanente make up specialist en loop je tegen bepaalde punten aan waardoor het maar niet lukt om een mooie ombré effect te creëren? Meld je dan aan voor een privé cursus Ombré powder brows. Tijdens een privé cursus krijg je persoonlijke begeleiding. Dit kan fijn zijn als je het niet prettig vindt om in een groep les te krijgen.

Ombre powder brows
powder brows
Ombre powder brows
Ombre brows

Het programma

De privé cursus ombre powder brows duurt 8,5 uur. Stuur ons foto’s van je werk zodat we samen een privé cursus op maat kunnen samenstellen.  Je neem een eigen model mee. Het is ook mogelijk om een privé cursus te volgen voor lip pigmentatie of eyeliner.

  • 9.30u start
  • 10.00u uitleg theorie en oefenen op latex
  • 12u lunch (inbegrepen)
  • 12.30u eigen model behandelen onder begeleiding van Nehir
  • 18.00u uitreiking certificaat

Neem bij vragen contact met ons op.

Betaalmogelijkheden

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling, hierdoor kunnen wij deze privé cursus btw vrij aanbieden.

Het betalen in termijnen voor jouw privé cursus ombre powder brows is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan. Selecteer jouw keuze in het aanmeldformulier.

  • 2 termijnen; € 1.272,50 per maand (geen rente)
  • Eenmalig  € 2.545,- btw vrij.

Bedragen zijn btw vrij.

mp xl 100 korting
Veilig betalen
crkbo instelling
nrto
Browista BeNeLux - Sign up or Get tickets!