Permanente make-up voor wenkbrauwen

Permanente make-up kan op twee manieren toegepast worden op wenkbrauwen. Bij MP-Brows gebruiken wij de poedertechniek, ook wel bekend als Powder brows. Dit gaat door middel van een PMU apparaat.

Het apparaat heeft een hygiëne/naaldmodule waarmee pigment wordt aangebracht in de eerste huidlaag. Dit brengt geen risico’s met zich mee voor de huid. De behandeling is 100% veilig. Het PMU apparaat is ingesteld zodat je nooit te ver in de huid kan pigmenteren en dus littekens voorkomt.

Omdat wij gebruik maken van de allernieuwste apparatuur gaat het resultaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 2 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak uitzien.

Ombré Powder brows

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up is Ombré Powder brows. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder.

Met deze allernieuwste techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Lees meer over Ombré Powder brows

PMU Microblading

De laatste jaren is microblading in het leven geroepen. Deze techniek van PMU wordt met mesje gedaan. Daarom noemt men dit ‘blading’, letterlijk wordt met een mesje gesneden in je huid. Dit brengt vaak risico’s met zich mee. Door te diep te snijden in de huid kunnen je littekens oplopen, dit is blijvend.

Met microblading is kennis en ervaring van de PMU specialist van belang. Indien te diep wordt gesneden heb je al een litteken. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt. Microblading kan niet toegepast worden op alle huidtype. Hierdoor kan het resultaat al na 3 maanden vervagen.

Lees het verschil tussen microblading en powder brows