Skip to main content

PMU-wenkbrauwen weg laten laseren

Je wilde ‘s ochtends tijd besparen en koos daarom voor PMU-wenkbrauwen. Helaas ben je niet tevreden met het resultaat en wil je nu je PMU-wenkbrauwen weglaseren. Gelukkig is dit mogelijk! Op deze pagina informeren we je graag over onze aanpak en tarieven.

Waarom PMU-wenkbrauwen weglaseren?

Je kunt ontevreden zijn met de (semi-)permanente make-up op je wenkbrauwen. In plaats van te wachten tot de make-up vervaagt, kun je ervoor kiezen om je PMU-wenkbrauwen te laten (weg)laseren.

PMU-wenkbrauwen verwijderen met laserbehandeling

Ja, het is mogelijk om PMU-wenkbrauwen te verwijderen. We gebruiken hiervoor de nieuwste laserapparatuur, zoals de Q-switch laser. Deze laser levert krachtige, korte impulsen die het behandelgebied effectief aanpakken zonder schade aan de huid te veroorzaken. Je hebt na de behandeling geen littekens.

pmu verwijderen
Prijs permanente make-up verwijderen

€95,-

Locatie

Elst, Gelderland

Opnieuw permanente make-up na verwijdering

Na het verwijderen van PMU-wenkbrauwen weglaseren kun je het opnieuw netjes laten aanbrengen. Wij voeren de volgende PMU behandelingen uit:

Waarom je moet kiezen voor PMU-wenkbrauwen weglaseren bij MP Brows

✓ Wij zijn winnaar van Ombré brows 2018
✓ 100% veilig PMU-wenkbrauwen weglaseren
✓ Specialist in PMU-wenkbrauwen weglaseren én PMU zetten
✓ Wij zijn vakjury bij PMU evenementen & opleider voor PMU specialisten in spé
✓ Wij maken gebruik van de nieuwste lasertechnieken (Q-switch laser) die geen schade aan de huid veroorzaken

Afspraak maken
permanente-make-up-verwijderen

PMU-wenkbrauwen (weg)laseren: de behandeling

We kunnen PMU-wenkbrauwen weglaseren voor zowel powder brows als andere PMU-technieken. Tijdens de behandeling worden korte laserpulsen gebruikt om de PMU te verwijderen. Het proces is vrijwel pijnloos; je voelt slechts kleine ‘prikjes’ van 2 nanoseconden per keer. Hierdoor wordt het pigment fijner versnipperd, waarna je immuuncellen het pigment opruimen.
Wij kunnen ook op andere delen van het gezicht PMU weglaseren:

  • Permanente eyeliner verwijderen
  • Permanente make-up oogleden verwijderen
  • Permanente make-up lippen verwijderen

Behandelduur voor het weglaseren van PMU-wenkbrauwen

Een PMU-wenkbrauwen laseren behandeling duurt ongeveer 15 minuten, dus je staat in een mum van tijd weer buiten! Meestal is één behandeling voldoende om de PMU te verwijderen, afhankelijk van je huidtype en het type PMU dat is gebruikt. Indien nodig, kan een vervolgbehandeling worden uitgevoerd. Onze specialisten beoordelen direct na de behandeling het resultaat en bepalen of een vervolgbehandeling nodig is.

pmu verwijderen
permanente-make-up-verwijderen
pmu verwijderen
pmu verwijderen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De benodigde hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het pigment in de huid en kan door onze specialist worden beoordeeld na de eerste sessie.

Hoelang kan de behandeling duren?

De duur van een PMU verwijderen behandeling bedraagt doorgaans 15 minuten. Aangezien ons laserapparaat korte pulsen van 2 nanoseconden gebruikt, kan in deze tijd één behandeling worden uitgevoerd. In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld bij oude PMU, zijn mogelijk meerdere sessies nodig. Onze specialist bepaalt dit pas op het moment.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Doet het pijn om PMU-wenkbrauwen weg te laseren?

Hoewel het laseren van PMU-wenkbrauwen enig ongemak kan veroorzaken, hoeft het niet per se pijnlijk te zijn. Er zijn diverse methoden beschikbaar voor PMU-wenkbrauwen weglaseren, waaronder laserverwijdering met de Q-switch laser – de methode die wij aanbieden.

Laserbehandelingen maken gebruik van geconcentreerde lichtenergie om de inktdeeltjes af te breken. Hierbij kan een gevoel worden ervaren dat vergelijkbaar is met het gevoel van een rubberen band die tegen de huid wordt geschoten.

Het weglaseren van PMU-wenkbrauwen is doorgaans niet pijnlijk, wel kan de gevoeligheid van elk individu verschillen en kan er sprake zijn van enige irritatie of gevoeligheid tijdens of na de behandeling. Het is eveneens belangrijk om te onthouden dat de duur en intensiteit van de behandeling afhankelijk zijn van diverse factoren, zoals de grootte en kleur van de PMU en de diepte van de inkt in de huid.

Wat kost het om PMU-wenkbrauwen weg te laseren?

Voor het weglaseren van PMU-wenkbrauwen rekenen wij €95 per behandeling. De benodigde hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het pigment in de huid en kan na de eerste sessie door onze specialist worden beoordeeld.

Hoelang duurt een laserbehandeling?

Een behandeling voor het weglaseren van PMU-wenkbrauwen duurt ongeveer 15 minuten.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid