Skip to main content

PMU verwijderen wenkbrauwen

Je hebt ‘s ochtends geen zin om uren voor de spiegel te staan en hebt daarom in het verleden gekozen voor PMU. Helaas ben je niet tevreden over het resultaat en wil je de PMU verwijderen. Want ondanks dat de term ‘permanent’ anders doet geloven, kun je PMU verwijderen. We vertellen je op deze pagina graag meer over onze werkwijze en prijzen. 

Spijt van PMU wenkbrauwen?

Heb je spijt van je PMU wenkbrauwen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou willen kiezen voor PMU verwijdering. Wellicht vind je de kleur of vorm van je (semi)-permanente make-up niet meer passend bij je huidige stijl, of misschien is het resultaat niet zoals je had gehoopt. Waar vroeger het advies vaak was om te wachten tot de PMU vanzelf vervaagde, is het nu mogelijk om dit proces te versnellen en de PMU professioneel te laten verwijderen.

Permanente make-up verwijderen met laser

De meest gestelde vraag is: “Is het echt mogelijk om PMU te verwijderen?” En het antwoord daarop is een volmondig ‘ja’. De technologie is de afgelopen jaren sterk vooruitgegaan, en nu maken we gebruik van de allernieuwste laserapparatuur speciaal ontworpen voor dit doel. De Q-switch laser staat hierbij centraal. Deze laser werkt met zeer korte maar intensieve impulsen, die in nanoseconden worden afgegeven. Het voordeel hiervan is dat de laser zeer gericht de PMU kan aanpakken zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit betekent dat er na de behandeling geen littekens of andere huidbeschadigingen zichtbaar zijn. De veiligheid van je huid staat bij ons voorop, en daarom kiezen we voor deze geavanceerde technologie.

Opnieuw permanente make-up na verwijdering

Na het verwijderen van PMU kun je het opnieuw netjes laten aanbrengen. Wij kunnen de volgende PMU behandelingen uitvoeren:

Waarom kiezen voor PMU verwijderen bij MP Brows?

✓ Winnaar ombré brows 2018
✓ 100% veilig PMU verwijderen
✓ Specialist in PMU verwijderen én PMU zetten
✓ Vakjury bij PMU evenementen & Opleider voor PMU specialisten in spé
✓ We werken met de nieuwste lasertechnieken (Q-switch laser) waardoor je geen schade aan de huid krijgt

Afspraak maken
permanente-make-up-verwijderen
Prijs permanente make-up verwijderen

€95,-

Locatie

Elst, Gelderland

PMU verwijderen voor wenkbrauwen

Permanente make-up wordt op de oogleden of wenkbrauwen gezet. Misschien heb je powder brows laten zetten omdat je ‘s ochtends voor de spiegel tijd wilde besparen. Wij kunnen deze permanente make-up voor je verwijderen met een laser. Tijdens de behandeling wordt aan de hand van korte laserpulsen het PMU verwijderd. Je voelt hier vrij weinig van: het zijn kleine ‘prikjes’ van 2 nanoseconden per keer. Hierdoor wordt het pigment fijner versnipperd, waardoor je immuuncellen het pigment kunnen opruimen.

Hoelang duurt de behandeling om PMU te verwijderen?

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, je staat dus binnen no-time weer buiten! In de meeste gevallen is dit voldoende en is de PMU verwijderd. Dit is afhankelijk van het huidtype en het type PMU dat is gebruikt. Een vervolgbehandeling is mogelijk, mocht dat gewenst zijn. Onze specialisten kunnen na de behandeling direct het resultaat beoordelen en eventueel bepalen of een vervolgbehandeling nodig is.

pmu verwijderen
permanente-make-up-verwijderen
pmu verwijderen
pmu verwijderen

Veelgestelde vragen

Doet het pijn om permanente make-up te verwijderen?

Het verwijderen van permanente make-up kan enige mate van ongemak veroorzaken, maar het zou niet per se pijnlijk moeten zijn. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om PMU te verwijderen, waaronder laserverwijdering. Die methode die wij aanbieden.

Laserbehandelingen gebruiken geconcentreerde lichtenergie om de inktdeeltjes af te breken. Dit gevoel is vergelijkbaar met het gevoel van een rubberen bandje dat tegen de huid wordt geschoten.

Hoewel het verwijderen van PMU niet pijnlijk zou moeten zijn, kan de gevoeligheid van elk individu variëren en kan er sprake zijn van enige irritatie of gevoeligheid tijdens of na de behandeling. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de duur en intensiteit van de behandeling afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de grootte en kleur van de PMU en de diepte van de inkt in de huid.

Wat kost het om PMU te verwijderen?

Het weglaseren van permanente make-up kost €95 voor een behandeling. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Onze specialist kan dit na de eerste sessie beoordelen.

Hoelang duurt de behandeling?

Een PMU verwijderen behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Omdat ons laserapparaat met korte pulsen van 2 nanoseconden werkt kunnen we in 15 minuten één behandeling inplannen. In sommige gevallen met oude PMU heb je meerdere sessies nodig. Dit wordt door onze specialist beoordeeld.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Onze specialist kan dit na de eerste sessie beoordelen.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid