Skip to main content
0

PMU verwijderen wenkbrauwen en lippen

Je hebt ‘s ochtends geen zin om uren voor de spiegel te staan en hebt daarom in het verleden gekozen voor PMU. Helaas ben je niet tevreden over het resultaat en wil je de PMU verwijderen. Want ondanks dat de term ‘permanent’ anders doet geloven, kun je PMU verwijderen. We vertellen je op deze pagina graag meer over onze werkwijze en prijzen. 

Waarom PMU verwijderen?

Misschien ben je niet blij met de (semi)-permanente make-up op je oogleden, wenkbrauwen of rondom je lippen. Wil je niet wachten tot de make-up is vervaagd, dan kun je je PMU laten verwijderen.

Je PMU verwijderen met laser

Op de vraag of je PMU kunt verwijderen is het antwoord: ja, dat kan. We gebruiken hiervoor de nieuwste technologie op het gebied van laserapparatuur. Het is een laatste generatie laser en is een Q-switch laser. De impulsen zijn kort maar krachtig: in enkele nanoseconden pakt de laser het gebied per keer aan. Hierdoor ontstaat er geen schade aan de huid en heb je na behandeling geen littekens.

PMU verwijderen voor wenkbrauwen, lippen of oogleden

Permanente make-up wordt op de oogleden, wenkbrauwen of lippen gezet. Misschien heb je powder brows, lip blush of semi-permanente eyeliner laten zetten omdat je ‘s ochtends voor de spiegel tijd wilde besparen. Wij kunnen PMU verwijderen in alle zones van je gezicht.

Tijdens de behandeling wordt aan de hand van korte laserpulsen het PMU verwijderd. Je voelt hier vrij weinig van: het zijn kleine ‘prikjes’ van 2 nanoseconden per keer. Hierdoor wordt het pigment fijner versnipperd, waardoor je immuuncellen het pigment kunnen opruimen.

Hoe lang duurt de behandeling om PMU te verwijderen?

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, je staat dus binnen no-time weer buiten! In de meeste gevallen is dit voldoende en is de PMU verwijderd. Dit is afhankelijk van het huidtype en het type PMU dat is gebruikt. Een vervolgbehandeling is mogelijk, mocht dat gewenst zijn. Onze specialisten kunnen na de behandeling direct het resultaat beoordelen en eventueel bepalen of een vervolgbehandeling nodig is.

Vraag meer informatie aan

Opnieuw permanente make-up na verwijdering

Na het verwijderen van PMU kun je het opnieuw netjes laten aanbrengen. Wij kunnen de volgende PMU behandelingen uitvoeren:

  • Permanente eyeliner
  • Lip blush
  • Ombré powder brows
  • Hybrid brows

Waarom kiezen voor PMU verwijderen bij MP Brows?

✓ Winnaar ombré brows 2018
✓ 100% veilig PMU verwijderen
✓ Specialist in PMU verwijderen én PMU zetten
✓ Vakjury bij PMU evenementen & Opleider voor PMU specialisten in spé
✓ We werken met de nieuwste lasertechnieken (Q-switch laser) waardoor je geen schade aan de huid krijgt

Plan je afspraak in
Prijs

€ 95,-

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid. Onze specialist kan dit na de eerste sessie beoordelen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Een PMU verwijderen behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Omdat ons laserapparaat met korte pulsen van 2 nanoseconden werkt kunnen we in 15 minuten één behandeling inplannen.

In sommige gevallen met oude PMU heb je meerdere sessies nodig. Dit wordt door onze specialist beoordeeld.

Afspraak maken
Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget