Privé cursus

PMU Ombré powder brows

  • Duur:
    3 uur € 945,00 excl. BTW
    6 uur € 1845,00 excl. BTW
    inclusief: oefenmateriaal en certificaat

De privé cursus Ombré Powder brows is alleen geschikt voor gevorderde permanente make up artiesten. 

Aanmelden voor cursus

Prive cursus 3 uur

Waar bestaat het programma uit?
Tijdens de 3 urige training neem je zelf een model mee. We nemen samen de techniek van Ombré brows door zoals bijvoorbeeld voortekenen, de juiste bewegingen voor het creëren van een luchtige Ombré effect. Vervolgens maak je je model klaar om te beginnen. Samen bepalen we de vorm en kleur. Vervolgens ga je live aan het werk op je model. Gedurende de behandeling wordt je door Nehir begeleid.

Prive cursus 6 uur

Waar bestaat het programma uit?
De training van 6 uur kun je zelf indelen.
Voorbeeld 1: je neemt 2 modellen mee.
Voorbeeld 2: de eerste 3 uurtjes nemen we de theorie door zoals kleurenleer, voortekenen, oefenen op latex. De andere 3 uurtjes besteden we aan het praktijk gedeelte. Je gaat aan het werk op je eigen meegebrachte model.

https://www.youtube.com/watch?v=kFresg7FSRI

Wat kun je van de privé cursus verwachten?

Dé nieuwste trend van PMU wenkbrauwen zijn de Ombré Brows. Om als PMU artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends.

Om uw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kunt u bij MP-Brows privé lessen volgen. Heeft u al ervaring met PMU maar wilt u zich verder specialiseren in het vak? Dan bent u bij MP-Brows op het juiste adres.

Tijdens de privé cursus doet u theoretisch kennis op over poedertechniek. Ik geef u tips en tricks voor de perfecte Brows!

Heb jij net een basiscursus PMU afgerond en wil je je graag specialiseren in powder brows? Of ben je al enige tijd werkzaam als PMU specialist en loop je tegen bepaalde punten aan waardoor het maar niet lukt om een mooie ombré effect te creëren? Meld je dan aan voor een privé cursus Ombré powder brows. Tijdens een privé cursus krijg je 1 op 1 begeleiding. Dit kan fijn zijn als je het niet prettig vindt om in een groep les te krijgen.

Na het succesvol afronden van de privé cursus kunt je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat Ombré Brows van MP-Brows.