PMU Eyeliner

Permanente make-up Eyeliner

Het is bekend dat je met permanente make-up veel tijd bespaart. Met permanente make-up kun je ook denken aan eyeliner. Sta jij iedere ochtend heel lang voor de spiegel om je eyeliner perfect te tekenen en ben je dat helemaal zat? Dan is permanente make-up voor jou de oplossing. Je wordt wakker met eyeliner. Hoe mooi is dat?

Eyeliner kan op verschillende manier toegepast worden. Op deze pagina leg ik de soorten eyeliners uit en welke het meeste wordt gekozen.

Hoe wordt PMU eyeliner toegepast?

Permanente make-up wordt toegepast door middel van een PMU apparaat met een naald/hygiënemodule. Met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. Op de oogleden brengen we een eerst een verdovende créme aan. Zo ervaart u minder pijn tijdens de behandeling.

Natural beauty

Ben jij iemand die niet te veel make-up draagt maar er wel altijd verzorgd uit wil zien? Dan adviseer ik infralash. Een heel subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes wat zorgt voor een natuurlijk oogopslag. De lijn komt net boven de wimperhaartjes waardoor je wimpers veel voller lijken.

Zie er altijd verzorgd uit met PMU eyeliner.

Perfect beauty

Sta jij soms wel een uur voor de spiegel om de juiste eyeliner te creëren? Vind je het mooier als de eyeliner toch iets doorgetrokken worden? Dan is Perfect beauty eyeliner voor jou geschikt.

Waarom eyeliner?

  • bespaart je tijd/kosten
  • fris en verzorgde uiterlijk
  • je eyeliner is altijd symmetrisch

Hoe lang gaat pmu eyeliner mee?

Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit echt weg zal gaan. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 5 jaar. Daarna zal de kleur vervagen.

Mag ik lenzen in tijdens de behandeling?

Nee, je mag tijdens de behandeling geen lenzen in. 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen aanvoelen, het is niet raadzaam om lenzen in te doen omdat de oogleden nog gezwollen kunnen zijn.

Persoonlijk advies van MP-Brows

Ik adviseer altijd om goed na te denken over eyeliner omdat het best lang mee gaat. Hou het daarom zo natuurlijk mogelijk door niet een te dikke lijn te willen.

Voordelen
  • bespaart je tijd/kosten
  • fris en verzorgde uiterlijk
  • je eyeliner is altijd symmetrisch
Techniek

PMU Eyeliner

Resultaat

1,5 tot 2 jaar

PMU Eyeliner

Afspraak maken voor een PMU eyeliner behandeling? Neem contact op.