Skip to main content
search
0

Permanente make up voor wenkbrauwen

Permanente make-up voor wenkbrauwen kan op twee manieren toegepast worden. Bij MP-Brows gebruiken wij de poedertechniek, ook wel bekend als Powder brows. Dit gaat door middel van een PMU apparaat.

Het apparaat heeft een hygiëne/naaldmodule waarmee pigment wordt aangebracht in de eerste huidlaag. Dit brengt geen risico’s met zich mee voor de huid. De behandeling is 100% veilig. Het PMU apparaat is ingesteld zodat je nooit te ver in de huid kan pigmenteren en dus littekens voorkomt.

Omdat wij gebruik maken van de allernieuwste apparatuur gaat het resultaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 2 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak uitzien.

Ombré brows
Ombré powder brows

Ombré powder brows

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up is Ombré Powder brows. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder.

Met deze allernieuwste techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met permanente make up bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Ombre powder brows
Close Menu
Live PMU Masterclasses - Meld je aan voor MP Talks