Skip to main content

Permanente make up voor wenkbrauwen

Permanente make-up voor wenkbrauwen kan op twee manieren toegepast worden. Bij MP-Brows gebruiken wij de poedertechniek, ook wel bekend als Powder brows. Dit gaat door middel van een PMU apparaat.

Het apparaat heeft een hygiëne/naaldmodule waarmee pigment wordt aangebracht in de eerste huidlaag. Dit brengt geen risico’s met zich mee voor de huid. De behandeling is 100% veilig. Het PMU apparaat is ingesteld zodat je nooit te ver in de huid kan pigmenteren en dus littekens voorkomt.

Omdat wij gebruik maken van de allernieuwste apparatuur gaat het resultaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 2 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak uitzien.

Afspraak inplannen
permanente make up wenkbrauwen
pmu wenkbrauwen

Wat zijn permanente wenkbrauwen?

Permanente wenkbrauwen zijn een vorm van cosmetische tatoeage, waarbij door middel van fijne naalden speciaal ontwikkelde pigmenten onder de huid worden aangebracht. Wil je permanente wenkbrauwen laten zetten? Dan kun je de vorm, dikte en kleur van je wenkbrauwen perfect afstemmen op de vorm van je gezicht en op je gewenste uitstraling. Het resultaat? Wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en je gezicht prachtig omlijsten, zonder dat je ze elke dag opnieuw hoeft te tekenen.

Ombré powder brows

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up is Ombré Powder brows. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder.

Met deze allernieuwste techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met permanente make up bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Afspraak inplannen

Voordelen van permanente wenkbrauwen

Met permanente wenkbrauwen bespaar je niet alleen kostbare tijd tijdens je dagelijkse schoonheidsroutine, maar zorg je ook voor een continue verzorgde en zelfverzekerde uitstraling. Geen zorgen meer over uitgelopen of vervaagde wenkbrauwmake-up tijdens sporten, zwemmen of op regenachtige dagen. Bovendien is het de ideale oplossing voor mensen met weinig natuurlijke wenkbrauwhaartjes of voor mensen met ongelijke of dunne wenkbrauwen.

Afspraak inplannen
pmu wenkbrauw behandeling
permanente wenkbrauwen laten zetten

PMU wenkbrauwen laten zetten

Benieuwd hoe een permanente make up behandeling voor wenkbrauwen eruit ziet? Een permanente make up behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

1

Intake

Tijdens de intake bespreken we je wensen en verwachtingen van MP Brows. Het is handig om een foto te laten zien van je wensen
2

Voortekenen

Op basis van je wensen beginnen we met het voortekenen van de gewenste vorm wenkbrauwen. Hierbij krijg je een spiegel om het resultaat te bekijken en akkoord te geven.
3

Kleurkeuze

Na het voortekenen bepalen we samen welke kleur het beste bij jou past. Hierbij houden we rekening met je wensen.
4

Behandeling

Nadat de vorm en kleur is bepaald starten we met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.
5

Nazorg

Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies. Deze ontvang je ook via email.
6

Nabehandeling

Na 6 weken volgt de nabehandeling. Hier werken we de wenkbrauwen bij en ga je naar buiten met perfecte wenkbrauwen.
Afspraak inplannen

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat