Skip to main content

Onze PMU opleidingen

Op zoek naar een PMU opleiding zodat jij kan starten met, of nog beter kan worden in, het uitvoeren van PMU behandelingen? Bij MP-Brows leiden we al meer dan X jaar enthousiastelingen op tot veelzijdige en professionele specialisten.

We bieden een breed scala aan opleidingen op het gebied van permanente make-up (PMU). Naast de populaire drie dagen durende Opleiding Ombré Powder Brows, waarin je uitgebreide kennis en praktische vaardigheden opdoet, bieden we ook andere gespecialiseerde trainingen. Zoals de online opleiding powder brows, masterclasses voor gevorderden, privélessen, en gecombineerde basisopleidingen die zowel wenkbrauwen als lippigmentatie behandelen.

MP keurmerken

PMU opleidingen voor starters

Onze permanente make up opleidingen zijn geschikt voor beginnende en ervaren PMU artiesten. Heb je nog geen ervaring met permanente make up maar wil je hiermee starten? Als beginnende PMU artiest leer je tijdens onze basisopleiding alles over permanente make up. We nemen alle benodigdheden, eisen en informatie door die je nodig hebt om als PMU artiest te starten.

Ervaren PMU docent

Al onze opleidingen worden gegeven door eigenaresse Nehir Karacabay. Haar jarenlange kennis en ervaring is verwerkt in al onze permanente make up opleidingen. Nehir heeft in 2018 de prijs beste powder brows gewonnen en is regelmatig aanwezig op permanente make up evenementen als jury.

Op de eerste dag van een basisopleiding voert zij ook een behandeling uit waar je live mee kunt kijken. Zo zie je hoe wij de behandeling uitvoeren en wat er allemaal bij komt kijken. Nehir De docent spreekt zeer goed Nederlands en Engels.

Voorbereiding op de PMU opleidingen

Ruim voordat de opleiding start ontvang je toegang tot onze MP Online Academy. Hier zijn alle hoofdstukken digitaal beschikbaar om goed voorbereid de opleiding te starten. Ook na de opleiding blijft dit beschikbaar in jouw MP account. Hierin worden vaak updates doorgevoerd. Deze ontvang je gratis.

PMU cursussen voor specialisten met ervaring

Als ervaren PMU artiest kun je bij ons een Masterclass volgen. Om jezelf als permanente make-up artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends. Om jouw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kun je deelnemen aan een Masterclass voor wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Onze Masterclass is alleen geschikt voor ervaren PMU artiesten.

Benodigdheden PMU opleidingen: Voor en na

Volg je één van onze opleidingen als starter? Dan ontvang je van ons een starterspakket vol met benodigdheden voor de opleiding. Denk bijvoorbeeld aan de juiste PMU benodigdheden, pigmenten en toegang tot onze MP Academy. Je kunt zelfs met 10% korting een PMU apparaat bestellen via onze webshop!

Wil je na de opleiding verder met PMU? Via onze webshop vind je altijd de juiste benodigdheden met de juiste codes en keurmerken. Hiermee kun je op een veilige manier permanente make up behandelingen uitvoeren. Zo hoef je na de cursus niet zelf te onderzoeken welke producten goedgekeurd zijn.

Ook na de PMU-opleiding staan we voor je klaar

Bij ons stopt de ondersteuning niet zodra je de deuren van het klaslokaal achter je sluit. Wij begrijpen dat het echte leren vaak begint als je zelfstandig aan de slag gaat en geconfronteerd wordt met de praktijk. Daarom zijn we er trots op dat we onze studenten ook na hun PMU opleiding blijvende ondersteuning bieden. 

  1. Persoonlijke mentoring: onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden bij eventuele uitdagingen of vragen die je tegenkomt. Je kunt altijd terugvallen op hun expertise en ervaring.
  2. Toegang tot exclusieve content: uiteraard behoud je de toegang tot de online academy, bijbehorende cursussen en de updates daarvan. Ook kan je makkelijk deelnemen aan verschillende events.
  3. Feedback op je werk: stuur ons foto’s van je werk, en ons team van experts zal constructieve feedback geven om je te helpen je vaardigheden verder te verfijnen.

Onthoud, jouw succes is ons succes. Dus of je nu net begint aan je PMU-reis of al jaren in het vak zit, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap die je zet. 

PMU opleidingen voor wenkbrauwen

Wil jij een permanente make up opleiding volgen voor wenkbrauwen? Of je nu op zoek bent naar een meerdaagse opleiding bij ons op locatie of online je kennis wilt bijspijkeren, in ons aanbod vind je altijd een leermethode die bij je past.

PMU opleidingen voor lippen

Meer leren over lippigmentatie? Ga dan voor één van onze PMU opleidingen voor lippen. Heb je al ervaring? Verbreed en verdiep je kennis dan met onze online masterclasses. Nieuw in het vak? Dan is de 3-daagse lip opleiding in onze salon echt wat voor jou.

Online permanente make up opleidingen

Volg jij de opleiding het liefst online? Dat kan! Van Masterclasses tot MP-Talks en van online cursussen tot een volledige PMU opleiding. Welke online optie past het best bij jou?

Permanente make up opleidingen voor eyeliner

Op zoek naar een PMU opleiding waarbij je alles leert over de Infraslash techniek? Dan zijn onze eyeliner opleidingen ideaal. Ga voor de masterclass of verfijn je techniek tijdens een privé cursus.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid