Skip to main content
search
0

Permanente make up opleidingen

Onze permanente make up opleidingen zijn geschikt voor beginnende en ervaren PMU artiesten. Heb je nog geen ervaring met permanente make up maar wil je hiermee starten? Als beginnende PMU artiest leer je tijdens onze basisopleiding alles over permanente make up. We nemen alle benodigdheden, eisen en informatie door die je nodig hebt om als PMU artiest te starten.

Ervaren permanente make up docent

Al onze opleidingen worden gegeven door Nehir Karacabay. Haar jarenlange kennis en ervaring is verwerkt in al onze permanente make up opleidingen. Nehir heeft in 2018 de prijs beste powder brows gewonnen en is regelmatig aanwezig op permanente make up evenementen als jury.

Op de eerste dag van een basisopleiding voert zij ook een behandeling uit waar je live mee kunt kijken. Zo zie je hoe wij de behandeling uitvoeren en wat er allemaal bij komt kijken. De docent spreekt zeer goed Nederlands en Engels.

Voorbereiding op de permanente make up opleidingen

Ruim voordat de opleiding start ontvang je toegang tot onze MP Online Academy. Hier zijn alle hoofdstukken digitaal beschikbaar om goed voorbereid de opleiding te starten. Ook na de opleiding blijft dit beschikbaar in jouw MP account. Hierin worden vaak updates doorgevoerd. Deze ontvang je gratis.

Permanente make up Masterclasses

Als ervaren PMU artiest kan je bij ons een Masterclass volgen. Om jezelf als permanente make up artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends. Om jouw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kun je deelnemen aan een Masterclass voor wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Onze Masterclass is alleen geschikt voor ervaren PMU artiesten.

Benodigdheden & webshop voor de permanente make up opleidingen

Via onze webshop vind je altijd de juiste benodigdheden met de juiste codes en keurmerken. Hiermee kun je op een veilige manier permanente make up behandelingen uitvoeren. Zo hoef je na de cursus niet zelf te onderzoeken welke producten goedgekeurd zijn.

Ook na de PMU-opleiding staan we voor je klaar

Bij ons stopt de ondersteuning niet zodra je de deuren van het klaslokaal achter je sluit. Wij begrijpen dat het echte leren vaak begint als je zelfstandig aan de slag gaat en geconfronteerd wordt met de praktijk. Daarom zijn we er trots op dat we onze studenten ook na hun Permanente Make-Up (PMU) opleiding blijvende ondersteuning bieden. 

  1. Persoonlijke mentoring: onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden bij eventuele uitdagingen of vragen die je tegenkomt. Je kunt altijd terugvallen op hun expertise en ervaring.
  2. Toegang tot exclusieve content: uiteraard behoud je de toegang tot de online academy, bijbehorende cursussen en de updates daarvan. Ook kan je makkelijk deelnemen aan verschillende events.
  3. Feedback op je werk: stuur ons foto’s van je werk, en ons team van experts zal constructieve feedback geven om je te helpen je vaardigheden verder te verfijnen.

Onthoud, jouw succes is ons succes. Dus of je nu net begint aan je PMU-reis of al jaren in het vak zit, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap die je zet. 

Permanente make up opleidingen voor wenkbrauwen

Permanente make up opleidingen voor lippen

Online permanente make up opleidingen

Permanente make up opleidingen voor eyeliner

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Close Menu
Browista BeNeLux - Get tickets!