Skip to main content

Overweeg je permanente make-up in Nijmegen te laten zetten? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor een permanente of semipermanente vorm van make-up. Er zijn dan ook veel verschillende behandelingen om uit te kiezen, van technieken voor vollere lippen tot strakke wenkbrauwen. Overweeg jij permanente make-up in Nijmegen te laten zetten? Bij MP Brows, gevestigd in Elst, ben je aan het juiste adres.  

Afspraak maken

Wat is permanente make-up? 

Permanente make-up wordt ook wel afgekort tot simpelweg PMU. Het is de omschrijving voor een vorm van make-up die langdurig blijft zitten en daarmee dus permanent of semi-permanent is. Vaak gaat het dan om een periode van minstens een jaar. Je kunt dit type make-up dus niet zomaar van je gezicht wassen. Het pigment dat wordt ingebracht met de behandeling zal met de tijd vervagen  

Permanente make-up wordt in Nijmegen namelijk in de huid aangebracht met een speciaal soort pigment. Dit pigment wordt met de hand of met een apparaat aangebracht. Permanente make-up wordt daarom niet alleen veel gebruikt in het gezicht maar ook op andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld in het borstgebied na een borstoperatie.  

Soorten permanente make-up in Nijmegen 

Er zijn veel verschillende soorten permanente make-up in Nijmegen waarvoor je bij MP Brows kunt aankloppen. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen: 

Welke soort behandeling en welke techniek bij jou past, hangt af van je wensen. Wil je vollere lippen? Meer volume in je wenkbrauwen? Of natuurlijk ogende powder brows? Het kan allemaal. We adviseren je graag over de beste behandeling voor jou.  

De voordelen van permanente make-up in Nijmegen  

Wie kiest voor semipermanente make-up, kiest voor gemak. Je hoeft namelijk niet elke ochtend je make-up aan te brengen. Sta op en ga naar bed met volle wenkbrauwen of verleidelijke lippen. Bovendien scheelt het in de kosten. Neem contact op voor een intakegesprek en we leggen je graag alles uit over de voordelen van permanente make-up in Nijmegen.  

Afspraak maken
permanente make-up nijmegen

Dit is wat we doen.

Aangenaam, wij zijn MP Brows.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

€250 korting - Opleiding powder brows