Skip to main content

Permanente make up voor lippen

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen.

Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. De lijnen kunnen minder zichtbaar worden door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers of uitbraak van koortslip/Herpesvirus. Permanente make up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.

Voordelen
 • Geschikt voor alle lipvormen
 • Heel natuurlijk nude effect
 • Mooie zachte contouren
 • Wakker worden met perfecte lippen
 • Geen beschadiging van de huid
 • Zeer goed toe te passen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen littekens
Afspraak maken
Techniek

Permanente make up lippen

Resultaat

gemiddeld 3 jaar

Prijs

€ 595,-

Voor wie is permanente make up lippen bedoeld?

 • asymmetrische lippen
 • correctie van een hazenlip/schisis
 • vale/bleke lippen
 • donkere lippen oplichten/lip enlightment
 • voor degene die hun contouren van hun lippen kwijt zijn door fillers of Herpesvirus.
 • smalle lippen
lip blush

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt de Permanente make up lippen behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de lippen voorteken. Samen kiezen we de juiste kleur. Indien jij akkoord gaat starten we met de behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de  lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Bekijk PMU behandeling

Hoe lang gaat permanente make up lippen mee?

Nazorginstructies en advies

Het resultaat van permanente make up lippen gaat gemiddeld 3 jaar mee. De behandeling bestaat uit 2 sessies.

Bekijk foto's

Waarom zijn de resultaten van Lippigmentatie nu natuurlijker dan vroeger?

Vroeger werd een een liplijn getatoeëerd. Vaak werd deze te diep in de huid geplaatst waardoor het na een lange tijd kon verkleuren. Ook werden de lippen te veel omlijnd.

Met de allernieuwste technieken zijn de resultaten van lippigmentatie erg natuurlijk. Zo worden de lippen niet veel omlijnd en proberen we vaak de eigen contouren van de lippen aan te houden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met een zachte kleur. Dit geeft een natuurlijk effect. Het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn. 

Wat zijn de kosten?

De kosten van permanente make up lippen zijn € 595,- inclusief nabehandeling. Voor al onze tarieven kun je terecht op de permanente make up prijzen pagina.

Bekijk prijzen

Veelgestelde vragen over lippigmentatie

Ik heb lipfillers, is de behandeling dan geschikt voor mij?

Ja, lippigmentatie is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Je kan 4 weken nadat fillers hebt genomen een behandeling bij ons nemen. En andersom, 2 weken na de lippigmentatie mag je weer fillers.

Is de behandeling pijnlijk?

Zoals elke permanente make-up behandeling is de ook lippigmentatie niet geheel pijnloos. De lippen worden worden vooraf verdoofd waardoor de behandeling aangenamer voelt dan zonder verdoving. Je mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen. Geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

Welke kleurmogelijkheden hebben jullie?

Wij hebben een ruim kleurassortiment. De kleur wordt samen bepaald tot de gewenste kleur is behaald. Alle pigmentkleuren kunnen gemengd worden.

Bekijk alle vragen

Hoe maak ik een afspraak?

Op de afspraak maken pagina kun je de beschikbare data zien voor een permanente make up behandeling. We bieden naast de behandeling voor lippen ook behandelingen aan voor permanente wenkbrauwen en voor permanente eyeliner! Welke behandeling kies jij?

Afspraak maken
€250 korting - Opleiding powder brows