Skip to main content

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij zijn trots op ons werk en het resultaat. Omdat wij enkel op afspraak werken kunnen wij de tijd nemen om het beste resultaat te halen. Lees hieronder hoe klanten dat ervaren.

“Erg blij met mijn permanente wenkbrauw make up. Ze zijn erg kundig, snel en de studio is schoon en netjes. Was wel een beetje bang voor het resultaat maar het is precies geworden zoals ik het wilde. Echt top dus, de dames hebben echt verstand van wat bij iedere persoon past!”

VeerleNijmegen

“Het is een prachtige salon waar echte vakvrouwen werken. Kwaliteit, expertise en ervaring spatten van het werk af! Het nemen van permanente make up kan spannend zijn, maar bij deze dames voel je je gelijk vertrouwd. Ik ben super tevreden! Mooie wenkbrauwen vind je hier.”

MarliesGouda

“Ik ben behandeld door Nehir. Deze behandeling heb ik als super fijn ervaren! Super aardig en geduldig. Ik kom zelf uit Alkmaar en het was een lange rit, maar dat was het zeker waard. Het resultaat is echt super mooi! Ik raad MP-Brows zeker aan”

MyrtheAlkmaar

“Professioneel, deskundig en een top service. Ik ben Super blij met mn wenkbrauwen! Thnx Nehir! Ik raad iedereen aan om bij jou hun wenkbrauwen te laten doen 😍”

AngeliqueGroningen
Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid