Skip to main content

Permanente make up behandelingen die wij bieden

Met permanente make up behandelingen zie je er op elk moment van de dag verzorgd uit, zelfs als je bijvoorbeeld naar de sauna of het zwembad gaat. Zo kan je minder tijd besteden aan je dagelijkse make up routine en kan je toch mooi de deur uit. Ook hoef je minder te haasten in de ochtend. Permanente make up is hiervoor een perfecte oplossing. Heb je moeite met het voortekenen van je wenkbrauwen, lippen of eyeliner? Ook dan kan permanente make up een goede oplossing zijn. Met de allernieuwste PMU techniek creëren we een natuurlijke uitstraling.

PMU specialisten

Al onze permanente make up behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd door PMU specialisten. Dit gebeurt met hoogwaardige kwaliteit PMU apparatuur, veel ervaring en de juiste kennis. Wij werken alleen op afspraak zodat wij de tijd kunnen nemen om het beste aan te bieden.

Permanente make up behandelingen

Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden. Ook kun je bij ons terecht voor laser removal, hybrid brows, lash lift en brow lamination.

Permanente make up behandelingen

Powder brows

Laat je wenkbrauwen er op elk moment van de dag mooi uitzien. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee. Word wakker met mooie wenkbrauwen. De powder brows techniek is geschikt voor elk huidtype.

Powder brows

Lip pigmentatie

Laat je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Word wakker met mooie lippen. Lip pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Lip pigmentatie

Eyeliner

Laat je eyeliner er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Eyeliner gaat gemiddeld 3 jaar mee. Word wakker met mooie eyeliner.

Eyeliner

Andere behandelingen

Hybrid brows

Hybrid brows gaan tot 7 weken mee. Dit is een alternatief op powder brows

Afspraak maken

Lash lift

Afspraak maken

Brow lamination

Afspraak maken

PMU verwijderen

Verwijderen van pigment door middel van laser.

Afspraak maken

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid