Skip to main content
0

Permanente make up behandelingen die wij bieden

Met permanente make up behandelingen zie je er op elk moment van de dag verzorgd uit, zelfs als je bijvoorbeeld naar de sauna of het zwembad gaat. Zo kan je minder tijd besteden aan je dagelijkse make up routine en kan je toch mooi de deur uit. Ook hoef je minder te haasten in de ochtend. Permanente make up is hiervoor een perfecte oplossing. Heb je moeite met het voortekenen van je wenkbrauwen, lippen of eyeliner? Ook dan kan permanente make up een goede oplossing zijn. Met de allernieuwste PMU techniek creëren we een natuurlijke uitstraling.

PMU specialisten

Al onze permanente make up behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd door PMU specialisten. Dit gebeurt met hoogwaardige kwaliteit PMU apparatuur, veel ervaring en de juiste kennis. Wij werken alleen op afspraak zodat wij de tijd kunnen nemen om het beste aan te bieden.

Permanente make up behandelingen

Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden. Ook kun je bij ons terecht voor laser removal, hybrid brows, lash lift en brow lamination.

Permanente make up behandelingen

Powder brows

Laat je wenkbrauwen er op elk moment van de dag mooi uitzien. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee. Word wakker met mooie wenkbrauwen. De powder brows techniek is geschikt voor elk huidtype.

Powder brows

Lip pigmentatie

Laat je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Word wakker met mooie lippen. Lip pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Lip pigmentatie

Eyeliner

Laat je eyeliner er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Eyeliner gaat gemiddeld 3 jaar mee. Word wakker met mooie eyeliner.

Eyeliner

Andere behandelingen

Hybrid brows

Hybrid brows gaan tot 7 weken mee. Dit is een alternatief op powder brows

Afspraak maken

Lash lift

Afspraak maken

Brow lamination

Afspraak maken

PMU verwijderen

Verwijderen van pigment door middel van laser.

Afspraak maken
Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget