Skip to main content

Steeds meer mensen kiezen voor permanente make-up in Arnhem. Geen wonder, want met permanente make-up zit je make-up altijd goed. Er zijn bovendien veel verschillende soorten permanente make-up in Arnhem te verkrijgen, van behandelingen voor je lippen tot je eyeliner en wimpers. Overweeg jij ook permanente make-up aan te brengen? Bij MP Brows in Elst kan het. Lees verder en ontdek alles dat je moet weten over permanente make-up. 

Afspraak maken

Wat is permanente make-up? 

Permanente make-up – ook wel bekend onder de afkorting PMU – is een permanente of semipermanente manier om make-up aan te brengen op het gezicht. Hoewel niet elke behandeling een permanent effect heeft, worden de twee vaak wel in één adem genoemd. Bij permanente make-up spreken we over het algemeen van behandelingen waarvan het resultaat een jaar of langer zichtbaar is. Je kunt het er dus niet af wassen, maar het vervaagt met de tijd.  

Permanente make-up in Arnhem wordt niet op de huid maar in de huid aangebracht. Dat gebeurt met een speciaal soort pigment. Daarom is dit type make-up op zoveel manieren te gebruiken, ook op andere plekken dan het gezicht.  

Soorten permanente make-up in Arnhem 

Er zijn veel soorten permanente make-up. Een aantal populaire soorten zijn: 

Met name wenkbrauwen aanbrengen door middel van PMU is momenteel razend populair. Het is de ideale manier om wenkbrauwen voller en natuurlijker te doen lijken. 

De voordelen van permanente make-up bij MP Brows 

Kies je voor permanente make-up in Arnhem? Dan kies je voor MP Brows. Onze behandelingen brengen namelijk veel voordelen met zich mee. 

Je make-up zit elke dag goed, ook als je net wakker bent. Geen vroege wekkers meer om je wenkbrauwen bij te tekenen dus! Ook kun je zo geld besparen, want je hebt geen normale make-up meer nodig. Bovendien zijn er vandaag de dag permanente make-up technieken voor iedereen, of je nu vollere wenkbrauwen wilt, meer kleur, meer definitie of een natuurlijke uitstraling.  

Afspraak maken
permanente make-up arnhem
MP Family

Dit is wat we doen.

Wij zijn MP Brows.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

€250 korting - Opleiding powder brows