Skip to main content

Permanente make up apparaat

Het belangrijkste van permanente make up behandelingen is om de huid zo min mogelijk te beschadigen met je permanente make up apparaat. Wij gebruiken een hoogwaardig kwaliteit PMU apparaat waarbij de naald zo ingesteld wordt dat er nooit te diep in de huid gepigmenteerd kan worden. Dit voorkomt trauma aan de huid en zorgt ervoor het dat pigment in de juiste huidlaag wordt geplaatst.

Met een goede permanente make up (PMU) apparaat zorgen wij ervoor dat het resultaat zo lang mogelijk mee gaat. Hiernaast is het belangrijk om de huid zo min mogelijk schade aan te brengen voor een mooi eindresultaat. Wij bieden dit PMU apparaat ook aan via onze PMU apparaat in onze webshop.

Om het beste resultaat te behalen hebben wij verschillende PMU apparaten getest. Het beste PMU apparaat dat wij hebben getest is de Spektra Xion S. Al onze specialisten werken met dit apparaat om het beste resultaat te halen.

Ons PMU apparaat is geschikt voor het pigmenteren van wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Neem gerust contact op om dit apparaat bij ons te komen testen.

Waarom kiezen voor een hoogwaardig PMU-apparaat?

In een wereld waarin we overspoeld worden met keuzes, kan het verleidelijk zijn om te gaan voor een goedkoper of gemakkelijker beschikbaar alternatief als het gaat om PMU-apparaten. Echter, bij het uitvoeren van permanente make-up is precisie en veiligheid essentieel. Hier zijn een paar redenen waarom het investeren in een hoogwaardig PMU-apparaat absoluut de moeite waard is:

Voorkom huidtrauma

Een kwalitatief apparaat heeft naaldinstellingen die zorgen dat er nooit te diep in de huid gepigmenteerd kan worden. Dit vermindert het risico op huidtrauma, dat kan leiden tot infecties en littekenvorming.

Juiste pigmentplaatsing

Met een goed PMU-apparaat wordt het pigment correct in de tweede huidlaag geplaatst, wat essentieel is voor de duurzaamheid en het uiterlijk van de permanente make-up.

Consistente resultaten

Kwaliteitsapparaten bieden een consistente afgifte van pigment, wat leidt tot gelijkmatiger en natuurlijker uitziende resultaten.

Efficiëntie en tijdsbesparing

Een hoogwaardig apparaat kan efficiënter werken, waardoor de totale behandelingstijd kan worden verkort. Dit is zowel een voordeel voor de specialist als voor de cliënt.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Topkwaliteit apparaten zijn vaak duurzamer en komen met garantie, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoudskosten op de lange termijn.

Veiligheidsnormen en goedkeuringen

Kwaliteitsapparaten voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zoals de EU-richtlijnen, en zijn vaak goedgekeurd door gezondheidsorganisaties, wat extra gemoedsrust biedt.

Door te investeren in een hoogwaardig PMU-apparaat, zet je een belangrijke stap in het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van je permanente make-up diensten. Het draagt niet alleen bij aan betere resultaten maar beschermt ook het welzijn van je cliënten, wat uiteindelijk zal leiden tot meer tevreden klanten en een sterkere reputatie voor je salon.

Dit apparaat is goedgekeurd door de GGD en heeft de juiste keurmerken.

De Spektra Xion S: een diepere blik op onze keuze voor het beste PMU-apparaat

Nu we de algemene voordelen van het kiezen voor een hoogwaardig PMU-apparaat hebben besproken, is het tijd om specifieker te worden. Bij MP-Brows hebben we na grondig onderzoek en testen gekozen voor de Spektra Xion S als ons go-to PMU-apparaat. En dit is waarom:

Professioneel en veilig

De Spektra Xion S voldoet aan de EU-richtlijnen en is goedgekeurd door de GGD, waardoor het een van de meest betrouwbare apparaten is op het gebied van veiligheid en prestaties.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ontwikkeld met jarenlange ervaring. Dit apparaat staat garant voor kwaliteit. Bovendien komt het met een garantie van 2 jaar, wat een indicatie is van de betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat.

Minimaal geluid, maximale prestaties

Een van de meest opvallende kenmerken is dat het apparaat weinig geluid maakt tijdens het gebruik, wat bijdraagt aan een meer ontspannen ervaring voor de cliënt zonder in te boeten aan vermogen en efficiëntie.

Veelzijdigheid in toepassingen

Of je nu wenkbrauwen, lippen, of eyeliner wilt pigmenteren, de Spektra Xion S is veelzijdig genoeg om uitstekende resultaten te bieden voor een scala aan PMU-behandelingen.

Diverse naaldopties

De veelheid aan naalden maakt dit apparaat geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van fijn detailwerk tot het invullen van grotere gebieden. Op dit apparaat passen universele naalden zoals o.a. de Kwadron Optima naalden.

Spektra Xion S

Veelzijdige toepassingen van de Spektra Xion S

Een belangrijk voordeel van de Spektra Xion S is de veelzijdigheid die het apparaat biedt. Dit is niet alleen een PMU-apparaat voor wenkbrauwen of lippen; het is een alles-in-één oplossing voor meerdere permanente make-up toepassingen. Hier bespreken we de veelzijdige toepassingen van dit hoogwaardige apparaat.

Wenkbrauw pigmentatie

Ombré powder brows: creëer een zachte, gepoederde look die de illusie geeft van vollere wenkbrauwen.
Microblading: hoewel meestal gedaan met een handmatig mesje, kunnen sommige professionals de Spektra Xion S gebruiken voor fijner en gedetailleerder werk.

Lippen

Lip blushing: geef de lippen een voller en meer gedefinieerd uiterlijk.
Lipliner: maak strakke en scherpe contouren om de natuurlijke vorm van de lippen te accentueren.

Eyeliner

Bovenste lijn: een dunne of dikke lijn net boven de wimpers geeft de ogen een heldere en open uitstraling.Onderste lijn: voorzichtig pigment aanbrengen in het onderste wimpergebied kan de ogen meer definitie geven.

Medische toepassingen

Litteken camoufleren: de Spektra Xion S kan worden gebruikt om huidtinten te pigmenteren en zo het uiterlijk van littekens te verminderen.

Scalp micropigmentatie

Hoewel niet traditioneel, kunnen sommige specialisten dit apparaat gebruiken voor scalp micropigmentatie, een methode om het uiterlijk van een vollere haardos te creëren.

Extra functies

Naaldaanpassingen: met de verschillende naaldopties kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende technieken en toepassingen.

De Spektra Xion S is duidelijk meer dan een standaard PMU-apparaat. Het is een veelzijdig instrument dat een scala aan esthetische en medische toepassingen kan dienen. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor professionals die een breed scala aan diensten willen aanbieden zonder te investeren in meerdere apparaten.

€250 korting - Opleiding powder brows