Skip to main content
0

Permanente make up apparaat

Het belangrijkste van permanente make up behandelingen is om de huid zo min mogelijk te beschadigen met je permanente make up apparaat. Wij gebruiken een hoogwaardig kwaliteit PMU apparaat waarbij de naald zo ingesteld wordt dat er nooit te diep in de huid gepigmenteerd kan worden. Dit voorkomt trauma aan de huid en zorgt ervoor het dat pigment in de juiste huidlaag wordt geplaatst.

Met een goede permanente make up (PMU) apparaat zorgen wij ervoor dat het resultaat zo lang mogelijk mee gaat. Wij bieden dit PMU apparaat van Duitse kwaliteit ook aan tijdens de Opleiding Ombré powder brows en het is ook mogelijk dit apparaat aan te schaffen tijdens een Privé cursus Ombré powder brows.

Om het beste resultaat te behalen hebben wij verschillende PMU apparaten getest. Het beste PMU apparaat dat wij hebben getest is de LaBina PL1000. Al onze specialisten werken met dit apparaat om het beste resultaat te halen.

Ons PMU apparaat is geschikt voor het pigmenteren van wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Neem gerust contact op om dit apparaat bij ons te komen testen.

Voordelen apparaat

Professioneel

Dit lichtgewicht PMU apparaat is het ideale apparaat voor PMU artiesten die op zoek zijn naar een professioneel PMU apparaat.  Dit apparaat voldoet aan de vereisten van de EU-richtlijn en is goedgekeurd door de GGD.

Toepassingen

De LaBina PL1000 is geschikt voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner

Kwaliteit

Dit PMU Apparaat is van Duitse kwaliteit en komt met 2 jaar garantie. Het apparaat maakt weinig geluid en geeft een constante power.

Veelzijdig

Door de vele verschillende naalden is dit apparaat geschikt voor vele toepassingen

PMU apparaat kopen / Permanente make up apparaat kopen?

Dit PMU apparaat wordt dagelijks gebruikt in onze salon en is verkrijgbaar als starterspakket in de Opleiding Ombré powder brows. Onze cursisten ontvangen 10% korting op het apparaat en 30 gratis PMU naalden + latex oefenhuid. Neem bij interesse of vragen contact met ons op.

Bestellen
Permanente make up apparaat

Author MP-Brows

More posts by MP-Brows
Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget