Skip to main content
0

PMU verwijderen wenkbrauwen en lippen

Ben je niet meer tevreden met je permanente eyeliner? Of is het resultaat niet zoals je had verwacht? Geen zorgen, je bent niet alleen. Gelukkig is het mogelijk om je permanente eyeliner te verwijderen. Wij bieden een professionele en veilige oplossing om deze te verwijderen. Met behulp van de nieuwste laserapparatuur en onze deskundige specialisten kunnen we ervoor zorgen dat je permanente eyeliner veilig en effectief wordt verwijderd.

Waarom permanente eyeliner verwijderen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun permanente eyeliner willen laten verwijderen. Misschien ben je niet tevreden met het resultaat van je PMU-behandeling, of is de permanente eyeliner vervaagd of verkleurd na verloop van tijd. Het kan ook zijn dat je van gedachten bent veranderd en liever geen permanente eyeliner meer hebt. Wat je reden ook is, het verwijderen van permanente eyeliner kan een verlichting zijn en ervoor zorgen dat je je weer zelfverzekerd voelt.

Hoe werkt het verwijderen van permanente eyeliner?

Bij het verwijderen van permanente eyeliner maken we gebruik van dezelfde geavanceerde lasertechnologie als bij het verwijderen van wenkbrauwen tatoeages. De laserstralen breken de pigmentdeeltjes in de permanente eyeliner af, zodat je huid ze op natuurlijke wijze kan afvoeren. Het proces kan per persoon verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de eyeliner, de kleur van de inkt en de diepte van de pigmentatie. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om de permanente eyeliner volledig te verwijderen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult uitgebreid informeren over het verwachte aantal behandelingen en het mogelijke resultaat.

pmu verwijderen
Prijs permanente make-up verwijderen

€95,-

Locatie

Elst, Gelderland

Opnieuw permanente make-up na verwijdering van permanente eyeliner

Na het verwijderen van permanente eyeliner kun je het opnieuw netjes laten aanbrengen. Wij kunnen de volgende PMU behandelingen uitvoeren:

Waarom zou je kiezen voor permanente eyeliner verwijderen door MP Brows?

✓ Wij zijn in 2018 winnaar geworden van de ombré brows.
✓ Onze PMU-verwijdering is 100% veilig.
✓ Onze experts zijn zowel gespecialiseerd in PMU-verwijdering als het zetten van PMU.
✓ Onze experts zijn actief als vakjury bij PMU-evenementen en wij zijn een erkende opleider voor PMU-specialisten in spé
✓ Wij maken gebruik van de nieuwste lasertechnieken (Q-switch laser), waardoor er geen schade aan uw huid zal ontstaan.

Afspraak maken

Verwijderen van wenkbrauwen, lippen of oogleden PMU

Bij MP Brows bieden we de mogelijkheid om permanente make-up te verwijderen op verschillende delen van het gezicht, zoals de wenkbrauwen, lippen of oogleden. Misschien heb je gekozen voor powder brows, lip blush of semi-permanente eyeliner om ‘s ochtends tijd te besparen voor de spiegel. Met behulp van een laser kunnen we de permanente make-up verwijderen in al deze gebieden.

We bieden de volgende PMU-verwijderingsbehandelingen aan:

  • Verwijderen van permanente eyeliner
  • Verwijderen van permanente make-up op de oogleden
  • Verwijderen van permanente make-up op de wenkbrauwen
  • Verwijderen van permanente make-up op de lippen

Tijdens de behandeling wordt het PMU verwijderd door middel van korte laserpulsen. Je zult hier weinig van voelen, het voelt als kleine “prikjes” van 2 nanoseconden per keer. Deze pulsen zorgen ervoor dat het pigment fijn versnipperd wordt, zodat je immuuncellen het pigment kunnen opruimen.

Hoelang duurt het om permanente eyeliner te verwijderen?

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten, dus je bent snel klaar! In de meeste gevallen is één behandeling voldoende om de PMU te verwijderen. De duur kan echter variëren afhankelijk van je huidtype en het type PMU dat is gebruikt. Indien nodig is een vervolgbehandeling mogelijk. Na de behandeling kunnen onze specialisten direct het resultaat beoordelen en indien nodig een vervolgbehandeling aanbevelen.

pmu verwijderen
pmu verwijderen
pmu verwijderen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om permanente eyeliner te verwijderen?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het pigment in je huid. Onze specialist kan dit beoordelen na de eerste sessie.

Hoelang duurt de permanente eyeliner verwijderen behandeling?

Een PMU-verwijderingsbehandeling duurt doorgaans ongeveer 15 minuten. Ons laserapparaat maakt gebruik van korte pulsen van 2 nanoseconden, waardoor we binnen 15 minuten een volledige behandeling kunnen uitvoeren. In sommige gevallen, vooral bij oudere PMU, kunnen er meerdere sessies nodig zijn. Dit zal worden beoordeeld door onze specialist.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Doet het pijn om de permanente eyeliner te verwijderen?

Het verwijderen van permanente make-up kan enig ongemak veroorzaken, maar het zou niet per se pijnlijk moeten zijn. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om PMU te verwijderen, waaronder de laserverwijdering die wij aanbieden.

Laserbehandelingen maken gebruik van geconcentreerde lichtenergie om de inktdeeltjes af te breken. Dit kan aanvoelen als het elastiekje van een rubberen band dat tegen de huid schiet.

Hoewel het verwijderen van PMU over het algemeen niet pijnlijk zou moeten zijn, kan de gevoeligheid per persoon verschillen en kan er tijdens of na de behandeling enige irritatie of gevoeligheid optreden. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de duur en intensiteit van de behandeling afhangen van verschillende factoren, zoals de grootte en kleur van de PMU en de diepte van de inkt in de huid.

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van permanente eyeliner?

Het verwijderen van permanente make-up met behulp van laserbehandeling kost €95 per sessie. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het pigment in je huid. Onze specialist kan dit beoordelen na de eerste sessie.

Hoelang duurt de behandeling om permanente eyeliner te verwijderen?

Een behandeling voor het verwijderen van permanente make-up duurt doorgaans ongeveer 15 minuten.

Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget