Skip to main content

Specialisten in permanente make up

Welkom bij MP, waar we al sinds 2016 gespecialiseerd zijn in permanente make up behandelingen en permanente make up opleidingen. Wij zijn er trots op dat we onze klanten de hoogste kwaliteit en professionele service kunnen bieden op het gebied van permanente make up.

Behandelingen
Onze getrainde specialisten gebruiken de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat je permanente make up behandeling precies is wat je zoekt. Of je nou op zoek bent naar natuurlijk ogende wenkbrauwen, een subtiele eyeliner of volle lippen, wij kunnen je helpen om de gewenste natuurlijke look te bereiken.

Opleidingen
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een permanente make up opleiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten zullen je begeleiden bij elke stap van het leerproces, zodat je zelfverzekerd en bekwaam kunt worden in dit vakgebied. Onze opleidingen zijn geschikt voor startende en ervaren PMU specialisten.

Aandacht voor jouw wensen
Bij ons staat de klant centraal en daarom werken we samen met jou om de beste permanente make up oplossing te vinden die past bij je persoonlijke stijl en wensen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat en je zelfverzekerd voelt in je dagelijks leven.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze permanente make up behandelingen en opleidingen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je afspraak of opleiding.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Ons team

Graag stellen we ons geweldige team en specialisten voor die gespecialiseerd zijn in permanente make up behandelingen. Ons team bestaat uit professionele en getrainde specialisten die een uitgebreide training hebben gevolgd voordat ze zelfstandig aan het werk gaan.

Onze specialisten voeren verschillende soorten permanente make up behandelingen uit, zoals powder brows, eyeliner en lip pigmentatie. Ook bieden wij andere behandelingen aan zoals Hybrid brows, lash lift en laser removal. Ze hebben allemaal een scherp oog voor detail en zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elke klant de gewenste resultaten krijgt.

Onze specialisten zijn niet alleen gekwalificeerd, maar hebben ook een passie voor hun werk en streven er altijd naar om de beste resultaten te behalen. Wij zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technologieën op het gebied van permanente make up en ze zetten zich in om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken voor onze klanten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken met één van onze specialisten. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze salon!

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat