Skip to main content

Ombré powder brows

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Met deze techniek brengen we kleine puntjes (pixels) aan in je huid waarmee je vollere wenkbrauwen krijgt met een zachte poeder effect zoals make-up. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter gepigmenteerd. Dit zorgt voor een zachte, poederachtige look die geleidelijk donkerder wordt vanaf de staart van de wenkbrauw naar de voorkant.

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van geweldige Ombré brows.

Ombré powder brows zijn ideaal voor mensen met dunne, ongelijke of gedeeltelijk ontbrekende wenkbrauwen. Het is ook een goede optie voor mensen die geen dagelijkse make-up willen dragen, maar wel volle wenkbrauwen willen hebben. Omdat je de wenkbrauwen niet meer hoeft op te maken kun je er ook veel tijd mee besparen.

MP TV

Bekijk onze MP TV aflevering over ombré powder brows

Voordelen
  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met geweldige wenkbrauwen
  • gaat gemiddeld 1,5 jaar mee
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens
Afspraak maken
Techniek

Ombré powder brows

Resultaat

gemiddeld 1,5 jaar

Prijs

vanaf € 545,-

Hoe worden Ombré powder brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

MP-Brows werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Word wakker met geweldige wenkbrauwen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Ook zeer geschikt voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Met permanente make up zie je er op elk moment van de dag perfect uit. Ideaal voor in de zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

Bang dat de behandeling pijn doet? Onze klanten geven aan dat het epileren van de wenkbrauwen vervelender is.

Bekijk PMU opleidingen

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard jouw wensen. Ik zal een aantal pigmenten aanbrengen op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Indien jij akkoord gaat starten we met de permanente make up behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de Ombré wenkbrauwen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Deze instructies ontvang je ook via de email bij het maken van een afspraak.

Bekijk PMU behandeling

Hoe lang gaan Ombré powder brows mee?

Nazorginstructies en advies

Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van je permanente make up. Daarnaast is het van belang dat je goed omgaat met je huid en je wenkbrauwen.

Geniet gemiddeld 1,5 jaar van je wenkbrauwen

Ga jij nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombré powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Play Video

Bekijk video

Bekijk foto's

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Ombré powder brows ervaringen

Wat zeggen onze klanten?

5 sterren rating
Bekijk alle reviews

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Geschikt voor alle huidtype: droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met geweldige wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Wat kosten Ombré powder brows?

De prijs van Ombré powder brows is v.a. € 545,- inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats. Voor al onze permanente make up prijzen kun je terecht op de permanente make up prijzen pagina.

Wij werken met verschillende permanente make up specialisten die allemaal door Nehir zijn opgeleid. Zij gaan pas zelfstandig aan het werk als ze onze zeer uitgebreide opleiding met succes hebben afgerond.

Bekijk prijzen

Hoe maak ik een afspraak?

Op de afspraak maken pagina kun je de beschikbare data zien voor een permanente make up behandeling. Selecteer een medewerker en bekijk welke dagen zij beschikbaar zijn.

Mocht er geen beschikbare datum zichtbaar zijn, bekijk dan de data van de volgende maand.

Het is mogelijk om gratis te parkeren voor de deur. Hiervoor is wel een blauwe kaart verplicht. Heb je geen blauwe kaart? Leen er dan één bij de receptie.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wat zijn Ombre powder brows?

Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte Ombré brows.

Hoe worden Ombre Powder Brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

Hoelang duurt een Ombre powder brows behandeling?

Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur.

Wat kosten Ombre Powder brows?

De prijs van Ombré powder brows is v.a. € 545,- inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats. Voor al onze permanente make up prijzen kun je terecht op de permanente make up prijzen pagina.

Ombré powder brows opleidingen

Wij bieden verschillende permanente make up opleidingen aan voor zowel startende en ervaren PMU artiesten.

Basisopleiding

Deze opleiding is geschikt voor starters. Tijdens deze 3 daagse opleiding leer je alles over permanente make up en de powder brows techniek. Voor deze opleiding is geen diploma of ervaring vereist.

Online opleiding

De online versie van deze opleiding voor starters! Incl. theorie en video’s. Deze opleiding is zonder praktijklessen. Voor deze opleiding is geen diploma of ervaring nodig.

Masterclass

Deze opleiding is alleen voor gevorderde PMU specialisten die de powder brows techniek al toepassen. Tijdens deze Masterclass leer je de powder brows techniek toepassen en voer je een behandeling uit op je eigen model onder begeleiding van onze specialisten.

Privé cursus

Deze opleiding is geschikt als je al powder brows ervaring hebt. Tijdens deze privé cursus van 8 uur kan je twee modellen behandelen onder begeleiding. Neem hiervoor contact met ons op. Zo kunnen we een programma op maat maken.

MP Talks

MP Talks is een maandelijkse premium live PMU masterclass! Ben je geïnteresseerd in PMU en wil je meer leren over wenkbrauwen, lippen of eyeliner behandelingen? Dan is MP Talks perfect voor jou!

Webshop

Bekijk onze permanente make up webshop voor pmu producten die door de GGD zijn goedgekeurd. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten en werken volgens de Nederlandse hygiënerichtlijnen voor permanente make-up.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat