Ombré Powder brows

Ombré Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Ombré brows

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.

Voordelen
  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens
Afspraak maken
Techniek

Ombré Powder brows

Resultaat

1,5 tot 2 jaar

Prijs

v.a. €395,-

Hoe worden Ombré Powder brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

MP-Brows werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en Long Time Liner apparatuur. Long Time Liner is marktleider in de permanente make up wereld.

Winner Ombré Powder brows Master 2018

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt de Ombré Powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voorteken aan de vorm van je gezicht en uiteraard jouw wensen. Ik zal een aantal pigmenten aanbrengen op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Indien jij akkoord gaat starten we met de permanente make up behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de  Ombré wenkbrauwen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Bekijk PMU behandeling

Hoe lang gaan Ombré Powder brows mee?

Nazorginstructies en advies

Ombré Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van je permanente make up. Daarnaast is het van belang hoe jij zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat.

Geniet 1,5 tot 2 jaar van je wenkbrauwen

Ga jij nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombré Powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Bekijk foto's

Waarom Ombré Powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré Powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Geschikt voor alle huidtype: droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

Wat kosten Ombré powder brows?

De prijs van Ombré Powder brows is v.a. €395,- inclusief nabehandeling. Voor al onze permanente make up prijzen kun je terecht op de permanente make up prijzen pagina.

Bekijk prijzen

Ik ben behandeld door Nehir. Deze behandeling heb ik als super fijn ervaren! Super aardig en geduldig. Ik kom zelf uit Alkmaar en het was een lange rit, maar dat was het zeker waard. Het resultaat is echt super mooi! Ik raad MP-Brows zeker aan.

Myrthe Goed

Professioneel, deskundig en een top service. Ik ben Super blij met mn wenkbrauwen! Thnx Nehir! Ik raad iedereen aan om bij jou hun wenkbrauwen te laten doen 😍

Angelique Angie

Superfijne behandeling gehad. Het was er hygiënisch en je kon merken dat ze dit vaak had gedaan, echt een vakwerk afgeleverd.

Nikita Garttener

Ben echt super blij met het resultaat. Nehir neemt echt de tijd en heeft een hele leuke salon.

Kelly Nassoh

Super mooi resultaat en over 6 weken nabehandeling. Nehir is super precies en luistert heel goed naar wat je wilt. Normaal vertrouw ik niemand om aan me wenkbrauwen te zitten, maar ik ben super blij dat ik vertrouwen aan Nehir heb gegeven. Nogmaals bedankt ❤️

Rowie Ottenheijm
Bekijk alle reviews

Hoe maak ik een afspraak?

Op de afspraak maken pagina kun je de beschikbare data zien voor een permanente make up behandeling.

Afspraak maken