Skip to main content

Prachtige, natuurlijke wenkbrauwen, dat willen we allemaal. Sommige dames staan dagelijks uren voor de spiegel om hun wenkbrauwen in model te brengen. Herkenbaar? Reken af met deze tijdrovende klus en kies voor een natuurlijke wenkbrauw behandeling. Maak nu je afspraak bij MP Brows voor blijvend mooie en natuurlijke wenkbrauwen! 

Afspraak maken

1,5 jaar natuurlijke wenkbrauwen met Ombré powder  

Altijd al gedroomd van natuurlijke wenkbrauwen met een mooie overloop? Maak dan kennis met een van de laatste trends op het gebied van make-up: Ombré powder brows. Met behulp van een speciaal apparaat worden kleine pixels aangebracht, waarbij de wenkbrauwen op een natuurlijke manier gepigmenteerd worden. Zo geniet je elke dag van natuurlijke wenkbrauwen, want het resultaat blijft 1,5 jaar zichtbaar!  

7 weken natuurlijke wenkbrauwen met Hybrid brows 

Kies je voor Ombré powder brows als techniek voor natuurlijke wenkbrauwen, dan kun je na 1,5 jaar een herhaalbehandeling inplannen. Laat je liever je brows wat vaker doen? Dan kun je je natuurlijke wenkbrauwen laten verven. De Hybrid brows behandeling is hierbij de perfecte keuze. Het resultaat blijft namelijk tot 7 weken zichtbaar. Uiteraard wordt de behandeling afgestemd op de vorm van je wenkbrauwen en je persoonlijke wensen. 

Plan je afspraak in

Behandelingen voor natuurlijke wenkbrauwen 

Naast Ombré powder brows en Hybrid brows, hebben we bij MP Brows nog meer behandelingen voor het creëren van natuurlijke wenkbrauwen. Zo kunnen we je wenkbrauwen lamineren, wat perfect is voor iedereen die maximaal volume wil nastreven. En wil je zo veel als mogelijk je eigen, natuurlijke wenkbrauwen laten stralen, zonder last te hebben van verdwaalde haartjes? Dan is laseren een goede optie voor jou.

Over MP Brows 

MP Brows is gevestigd in Gelderland (Elst). Als specialist in permanente make-up bieden we sinds 2016 de meest innovatieve technieken op het gebied van natuurlijke wenkbrauwen. We zijn trots op ons gespecialiseerde team en zijn dagelijks bezig met beauty. Zo zorgen we graag voor de mooiste, natuurlijke wenkbrauwen, met langdurig resultaat!

Natuurlijke wenkbrauwen? MP Brows! 

Wil jij voortaan genieten van de mooiste, natuurlijke wenkbrauwen? Kies dan voor een behandeling bij MP Brows. Selecteer direct de gewenste behandeling of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Want met de diverse behandelingen voor natuurlijke wenkbrauwen zit er altijd wel een tussen die bij jou past. Maan nu je afspraak voor natuurlijke wenkbrauwen bij MP Brows en ga voor het mooiste resultaat!

Plan je afspraak in

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Ombré powder brows. Hieronder een opsomming:

Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.

Gaat langer mee dan microblading

Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Na ongeveer twee jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.

Geen beschadiging van de huid

MP-Brows beschikt over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.

Geen roodheid of zwelling

Dezelfde dag weer aan het werk zonder roodheid of zwelling.

€250 korting - Opleiding powder brows