Skip to main content
0

Microblading Amsterdam

Wil jij ook volle, symmetrische en prachtige wenkbrauwen? MP Brows staat voor je klaar. Met onze geavanceerde technieken pigmenteren we je wenkbrauwen met een PMU apparaat. Daardoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Een strak en stijlvol resultaat! Bij MP Brows hebben we volop ervaring met de PMU wenkbrauwen. Ontdek hier meer over onze werkwijze, de behandeling, de voordelen en meer.

Wat is microblading?

Microblading is een techniek waarbij pigment handmatig wordt ingebracht in de wenkbrauwen met een speciale pen (een mesje). De huid wordt als het ware opengesneden en daarin worden de pigmenten aangebracht. Microblading is niet geschikt voor elk huidtype. Bij een vette huid zal het heel snel vervagen. Ook kan er te diep gesneden worden waardoor je juist haarzakjes kan beschadigen, wat je juist niet wilt. Als je te diep werkt kan het pigment ook verkleuren.

Daarom werken we bij MP Brows met de poeder techniek. Met een speciaal PMU apparaat pigmenteren we de wenkbrauwen wat voor een hele subtiele en stijlvolle look zorgt. De poeder techniek is geschikt voor elk huidtype en gaat veel langer mee dan microblading, gemiddeld 2 jaar!

Microblading Amsterdam: MP Brows

Microblading in Amsterdam laten doen? MP Brows is uw specialist voor de mooiste permanente wenkbrauwen. Al onze behandelingen beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Ook tekenen we de vorm van de wenkbrauw uit en bepalen we samen welk resultaat het beste bij je gezicht past.

De powder brows behandeling biedt bovendien een hoop voordelen:

  • Je hebt altijd perfecte wenkbrauwen.
  • Je bespaart de tijd van het aanbrengen van make-up.
  • Het resultaat ziet er natuurlijk uit.
  • Je wenkbrauwen lopen niet uit bij zweten, zwemmen of in de sauna.
  • De poedertechniek is minder agressief voor de huid dan microblading

Ombré powder brows in plaats van Microblading in Amsterdam

Met de verfijnde behandeling van MP Brows geniet je lang van je wenkbrauwen. Het laten zetten van Ombré powder brows kent dan ook veel voordelen vergeleken met Microblading.

  • De behandeling is geschikt voor alle huidtypes
  • Ombré powder brows gaan tot wel 3x langer mee dan microblading
  • De wenkbrauwen hebben een natuurlijke uitstraling
  • De huid wordt tijdens de behandeling niet beschadigd

Microblading in Amsterdam? Ga voor Ombré powder brows bij MP Brows!

Wil jij permanente wenkbrauwen en ga je liever voor ombré powder brows dan voor microblading in Amsterdam? Dan ben je bij MP Brows in de beste handen. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up op wenkbrauwen en lippen. We zijn niet voor niets 1ste geworden bij de Ombré powder brows challenge in 2018. Ook voor het beste resultaat gaan? Maak dan een afspraak en kom langs in onze salon in Elst.

Afspraak maken
Close Menu
Nog 2 dagen - Bekijk MP Talks