Wat kun je van de Masterclass Ombré powder brows verwachten?

Wat leer je tijdens de Masterclass Ombré powder brows? Dé nieuwste trend van PMU wenkbrauwen zijn de Ombré Brows. Om jezelf als PMU artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends.

Om jouw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kun je deelnemen aan MP-Brows masterclass. Heb je al ervaring met PMU maar wil je je verder specialiseren in het vak? Dan ben je bij MP-Brows op het juiste adres.

De Masterclass Ombré powder brows is alleen voor gevorderde permanente make up artiesten die ervaring hebben met het gebruik van een PMU apparaat.

 • introductie Ombré powder brows
 • voordelen Ombré powder brows
 • kleurenleer
 • werkwijze
 • oefenen op latex
 • ombré techniek toepassen
 • behandeling op een eigen model
Aanmelden

Het programma

Tijdens de Masterclass Ombré powder brows doe je theoretisch kennis op over poedertechniek en leer je op de juiste manier Ombré Powder brows toe te passen.

De Masterclass Ombré powder brows wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen. De Masterclass start om 09.30 en duurt tot 18.00 u.

Na het oefenen op latex ga jij op een echte model oefenen. Tijdens het oefenen op een echte model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.

Na het succesvol afronden van de masterclass kun je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat Ombré Brows van MP-Brows.

Toepassen van de juiste techniek en werkwijze

Oefenen op latex

Kleurkeuze

Het bepalen van de juiste kleur

Voortekenen van de wenkbrauwen

Het bepalen van de juiste vorm

Het geven van advies en nazorginstructies

Voor het beste resultaat

Perfecte before- & after foto's

Hoe neem je de beste foto's?

Tips & tricks voor de perfecte wenkbrauwen

Beschikbare data

14 maart
(VOL)
4 april
(VOL)
5 april
(VOL)
7 juni
(VOL)
19 juni
(VOL)
17 september
beschikbaar
28 september
beschikbaar
5 november
beschikbaar

Betaalmogelijkheden

Het betalen in termijnen voor jouw masterclass is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan. Selecteer jouw keuze in het aanmeldformulier.

 • 4 termijnen; € 298,75 per maand
 • 3 termijnen; € 398,33 per maand
 • 2 termijnen; € 597,50 per maand
 • Éénmalig het bedrag van € 1.195,-

Bedragen zijn excl. btw.

Veilig betalen

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Masterclass Ombré powder brows kun je onderstaand formulier invullen en een keuze maken voor een datum. Na het invullen van je gegevens kun je via iDeal en Bancontact veilig en gemakkelijk een betaling doen.
 

Onze opleidingen worden gefilmd voor promotiedoeleinden.