Wat kun je van de Masterclass Ombré powder brows verwachten?

Wat leer je tijdens de Masterclass Ombré powder brows? Dé nieuwste trend van PMU wenkbrauwen zijn de Ombré Brows. Om jezelf als PMU artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends.

Om jouw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kun je deelnemen aan MP-Brows masterclass. Heb je al ervaring met PMU en wil je je verder specialiseren in het vak? Dan ben je bij MP-Brows op het juiste adres.

De Masterclass Ombré powder brows is alleen geschikt voor gevorderde permanente make up artiesten die ervaring hebben met het gebruik van een PMU apparaat.

  • introductie Ombré powder brows
  • voordelen Ombré powder brows
  • werkwijze
  • oefenen op latex
  • ombré powder brows techniek toepassen
  • behandeling op een eigen model onder begeleiding
Aanmelden
Informatie
Locatie

Elst, Gelderland

Prijs

€ 1.295,- excl. btw

Het programma

Tijdens de Masterclass Ombré powder brows doe je theoretisch kennis op over poedertechniek en leer je op de juiste manier Ombré Powder brows toe te passen.

De Masterclass Ombré powder brows wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen. De Masterclass start om 09.30 en duurt tot 17.00 u.

Na het oefenen op latex ga jij op een echte model oefenen. Tijdens het oefenen op een echte model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.

Na het succesvol afronden van de masterclass kun je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat Ombré Brows van MP-Brows.

Toepassen van de juiste techniek en werkwijze

Oefenen op latex

Het geven van advies en nazorginstructies

Voor het beste resultaat

Perfecte before- & after foto's

Hoe neem je de beste foto's?

Pigmenten

Inclusief 3 pigmenten

Tips & tricks voor de perfecte wenkbrauwen

Betaalmogelijkheden

Het betalen in termijnen voor jouw masterclass is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan. Selecteer jouw keuze in het aanmeldformulier.

  • 3 termijnen; € 431,67 per maand
  • 2 termijnen; € 647,50 per maand
  • Éénmalig het bedrag van € 1.295,-

Bedragen zijn excl. btw.

Veilig betalen