Skip to main content

Wat kun je van de Masterclass lippigmentatie verwachten?

Lippigmentatie kan worden toegepast om mooie en verzorgde lippen te krijgen. Lippigmentatie is geschikt voor iedere doelgroep die mooie en verzorgde lippen wil hebben.

Lippen lijken meer doorbloed en optisch gezien voller. Ook is het bij deze techniek mogelijk om de contour te accentueren door de lijnen strakker te maken.

Je ontvangt een starterskit met voorteken potlood, 3 pigmenten en handige tools. De Masterclass lippigmentatie is alleen geschikt voor pmu specialisten die al ervaring hebben met het pigmenteren van lippen met een PMU apparaat.

Informatie
Locatie

Elst, Gelderland

Prijs

€ 1.995,- btw vrij

Tijd

09.30 – 17.00 uur

Het programma

Tijdens de Masterclass lippigmentatie doe je theoretisch kennis op over permanente make up voor lippen en leer je op de juiste manier lippigmentatie toe te passen.

De Masterclass lippigmentatie wordt aangeboden aan maximaal 2 cursisten. Met 2 begeleidende specialisten krijg je 1 op 1 aandacht. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen. De Masterclass start om 09.30 en duurt tot 17.00 u.

Na het oefenen op latex ga jij op een echte model oefenen. Tijdens het oefenen op een echte model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.

Na het succesvol afronden van de masterclass ontvang je een certificaat Lippigmentatie van MP-Brows.

Theorie

Leer alles over lippigmentatie

Voortekenen van de lippen

Het bepalen van de juiste vorm

Het geven van advies en nazorginstructies

Voor het beste resultaat

Perfecte before- & after foto's

Hoe neem je de beste foto's?

Tips & tricks voor de perfecte lippen

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Betaalmogelijkheden

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling, hierdoor kunnen wij deze opleiding btw vrij aanbieden.

Het betalen in termijnen voor jouw masterclass is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan.

  • 3 termijnen; € 678,30 per maand (btw vrij)
  • 2 termijnen; € 1.007,48 per maand (btw vrij)
  • Éénmalig het bedrag van € 1.995,- (btw vrij)

Bedragen zijn btw vrij.

Veilig betalen
Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat