Wat kun je van de Masterclass lippigmentatie verwachten?

Lippigmentatie kan worden toegepast om mooie en verzorgde lippen te krijgen. Lippigmentatie is geschikt voor iedere doelgroep die mooie en verzorgde lippen wil hebben.

Lippen lijken meer doorbloed en optisch gezien voller. Ook is het bij deze techniek mogelijk om de contour te accentueren door de lijnen strakker te maken.

Je ontvangt een starterskit met voorteken potlood, 3 pigmenten en handige tools. De Masterclass lippigmentatie is alleen geschikt voor pmu specialisten die al ervaring hebben met het pigmenteren van lippen met een PMU apparaat.

Informatie
Locatie

Oosterbeek

Prijs

€ 1.295,- excl. btw

Tijd

09.30 – 18.00 uur

Het programma

Tijdens de Masterclass lippigmentatie doe je theoretisch kennis op over permanente make up voor lippen en leer je op de juiste manier lippigmentatie toe te passen.

De Masterclass lippigmentatie wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen. De Masterclass start om 09.30 en duurt tot 18.00 u.

Na het oefenen op latex ga jij op een echte model oefenen. Tijdens het oefenen op een echte model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.

Na het succesvol afronden van de masterclass ontvang je een certificaat Lippigmentatie van MP-Brows.

Theorie

Leer alles over lippigmentatie

Voortekenen van de lippen

Het bepalen van de juiste vorm

Het geven van advies en nazorginstructies

Voor het beste resultaat

Perfecte before- & after foto's

Hoe neem je de beste foto's?

Tips & tricks voor de perfecte lippen

Betaalmogelijkheden

Het betalen in termijnen voor jouw masterclass is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan. Selecteer jouw keuze in het aanmeldformulier.

  • 3 termijnen; € 431,67 per maand
  • 2 termijnen; € 647,50 per maand
  • Éénmalig het bedrag van € 1.295,-

Bedragen zijn excl. btw.

Veilig betalen