Skip to main content

Wat kun je van de Masterclass infralash verwachten?

Wat leer je tijdens de Masterclass Infralash? Om jezelf als PMU artiest te blijven ontwikkelen is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends.

Om jouw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date te houden kun je deelnemen aan MP-Brows masterclass. Heb je al ervaring met PMU en wil je je verder specialiseren in het vak? Dan ben je bij MP-Brows op het juiste adres.

De Masterclass infralash is alleen geschikt voor gevorderde permanente make up artiesten die ervaring hebben met het gebruik van een PMU apparaat.

  • kennismaking
  • introductie infralash theorie
  • oefenen op latex
  • behandeling op een eigen model
Aanmelden
Informatie
Locatie

Elst, Gelderland

Prijs

€ 1495 btw vrij
va. €51 p.m.

crkbo instelling
nrto

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Het programma

Tijdens de Masterclass Infralash doe je theoretisch kennis op over deze techniek en leer je op de juiste manier de infralash toe te passen.

De Masterclass Infralash wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen. De Masterclass start om 09.30 en duurt tot 17.00 u.

Na het oefenen op latex ga jij op een echte model oefenen. Tijdens het oefenen op een echte model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.

Na het succesvol afronden van de masterclass kun je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat Infralash van MP-Brows.

Toepassen van de juiste techniek en werkwijze

Oefenen op latex

Het geven van advies en nazorginstructies

Voor het beste resultaat

Perfecte before- & after foto's

Hoe neem je de beste foto's?

Tips & tricks voor de perfecte infrlash

Betaalmogelijkheden

Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling, hierdoor kunnen wij deze privé cursus btw vrij aanbieden.

Het betalen in termijnen voor jouw masterclass is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan. Selecteer jouw keuze bij het afrekenen.

  • 12 maanden
  • 18 maanden
  • 24 maanden
  • 36 maanden

Bedragen zijn btw vrij.

mp xl 100 korting
Veilig betalen
crkbo instelling
nrto
Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid