Skip to main content

Lip enlightenment behandeling 

Wil jij een lip enlightenment behandeling laten doen? Kom langs bij MP-Brows in Elst. Onze PMU specialisten staan voor je om het resultaat te creëren waar jij naar verlangt. Mooie, lichte en egale lippen. Plan meteen online je afspraak in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak maken

Wat is lip enlightenment?

Lip Enlightenment is een cosmetische behandeling die bedoeld is voor mensen met van nature donkere of grijze lippen en voor mensen met grauwe plekken op de lippen. Het doel is om de lippen op te helderen en een egale, lichtere lipkleur te creëren.

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een PMU-apparaat. Hiermee worden pigmenten in de huid van de lippen aangebracht om de donkere plekken te camoufleren.

Lip enlightenment
Lip enlightenment MP-Brows

Hoe ziet de lip enlightenment behandeling eruit?

De lip enlightenment behandeling duurt ongeveer 150 minuten en vereist ook twee nabehandelingen om het gewenste resultaat te bereiken. Na de eerste behandeling kunnen de lippen er eerst gezwollen en donker uitzien, maar dit trekt binnen 24 uur bij.

Het eindresultaat is lippen met een egale, lichtere kleur die beter past bij de natuurlijke uitstraling. De donkere of grijze plekken worden volledig geneutraliseerd, waardoor je iedere dag wakker wordt met frisse, stralende lippen.

Bekijk prijzen

Voor wie is de behandeling bedoeld?

Deze gespecialiseerde behandeling is alleen geschikt voor mensen met van nature donkere lippen of donkere plekken op de lippen. De behandeling is dus niet geschikt voor iedereen. Heb je interesse in de behandeling? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Of plan meteen een afspraak in bij één van onze ervaren PMU-specialisten.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Met de nieuwste technologie in permanente make-up brengen we het pigment op de lippen veilig aan. Dankzij deze nieuwe technologie kan het pigment nooit te diep aangebracht worden en wordt er geen schade aangericht. Daardoor verkleurt het pigment niet en voorkomen we littekenvorming.

Het resultaat blijft gemiddeld 3 jaar zichtbaar. Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen voor een langdurig resultaat.

Afspraak maken

Lip enlightenment behandeling

Lip enlightenment behandeling bij MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen, waaronder de lip enlightenment behandeling. Je kunt ook bij ons terecht voor een lip blush behandeling, voor een prachtige heldere kleur lippen die je een frisse uitstraling geeft. Of kom langs in onze salon voor het laten zetten van natuurlijke en prachtige wenkbrauwen. We maken altijd gebruik van de allernieuwste apparatuur en technieken om een veilige behandeling te garanderen met een prachtig resultaat.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over lip enlightenment

Wat is lipverlichting?

Lipverlichting is een cosmetische behandeling die tot doel heeft de natuurlijke schoonheid van de lippen te verbeteren door donkere of grauwe plekken te verlichten.

Is lipverlichting pijnlijk?

De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de lip enlightenment behandeling. Vergelijkbaar met het gevoel van lichte krassen op de huid.

Hoelang blijft het resultaat van lip enlightenment zichtbaar?

Het resultaat van lip enlightenment is semi-permanent en blijft gemiddeld 3 jaar zichtbaar. Na verloop van tijd zal het pigment vervagen, dus regelmatige touch-up behandelingen worden aanbevolen om de kleur en uitstraling van de lippen te behouden.

Voor wie is lip enlightenment geschikt?

Lip enlightenment is geschikt voor mensen die last hebben van donkere of grauwe plekken op de lippen en op zoek zijn naar een natuurlijke oplossing om hun lipkleur te verbeteren. Het kan ook worden aanbevolen voor mensen die een egale kleur willen na bijvoorbeeld lip tattoo fading.

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid