Skip to main content
0

Lip blush behandeling 

De lip blush behandeling is één van de populairste soorten permanente make-up. Bij deze behandeling worden de lippen gepigmenteerd. Bij het aanbrengen van lip blush gebruiken we speciale inkt die met een naald wordt aangebracht in de tweede huidlaag. Het is dus vergelijkbaar met tatoeëren, maar veel minder intensief.  

Bij MP Brows ben je aan het juiste adres voor volle, kleurige lippen door middel van een lip blush behandeling. Ontdek hier wat lip blush is, wat de voordelen ervan zijn en of het bij jou past. 

Afspraak maken
lip-blush-behandeling

Over de lip blush behandeling 

Lip blush is een vorm van semi-permanente make-up. Het verbetert niet alleen de vorm van de lippen maar geeft ook een lichte kleur en een optisch vollere uitstraling omdat de lippen beter zichtbaar worden. Het uitgangspunt is altijd om de lippen meer aanwezig te doen lijken op een natuurlijke manier. Lip blush blijft gemiddeld zo’n 2 jaar zitten.  

lip blush

De voordelen van een lip blush behandeling 

Lip blush brengt veel voordelen met zich mee: 

  • Je kunt de vorm van je lippen aanpassen en zo asymmetrische lippen bijwerken. 
  • Het bespaart tijd omdat je geen make-up meer hoeft aan te brengen. 
  • Het zorgt dat lippen voller lijken en meer kleur hebben. 
  • Het verbloemt littekens op de lippen van bijvoorbeeld een koortslip. 
  • Het geeft een natuurlijk resultaat. 
  • De behandeling is geschikt voor iedere lipvorm.  
Bekijk prijzen

Doet een lip blush behandeling pijn? 

De huid van de lippen is gevoelig dus de behandeling is niet geheel pijnloos. Het is vergelijkbaar met het aanbrengen van pigment in wenkbrauwen, maar de huid op je lip is dunner. Daardoor kan de pijn intenser aanvoelen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de behandeling zo pijnloos mogelijk is.  

MP Brows: de specialist op het gebied van permanente make-up 

Een permanente make-up lippen behandeling duurt 1,5 tot 2 uur. Voorafgaand aan de behandeling voeren we een intakegesprek. Dan bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We gaan ook de vorm van de lippen tekenen. Samen kiezen we de juiste kleur. Ben je helemaal tevreden? Dan starten we met de behandeling. Je krijgt ook instructies mee voor de juiste nazorg. Bij MP Brows ben je in de beste handen! 

Afspraak maken
Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget