Skip to main content
0

Wat zijn Hybrid brows?

Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken. Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit.

De meeste die allergisch zijn voor Henna brows kunnen kiezen voor Hybrid brows. Ook wanneer je twijfelt om Powder brows te nemen is dit een ideale behandeling omdat het een soortgelijke resultaat geeft.

Afspraak maken
Voordelen Hybrid brows
  • Blijft tot 7 weken
  • Ideaal in het zwembad, sauna of op vakantie
  • Ook geschikt tijdens de zwangerschap
Afspraak maken
Techniek

Hybrid brows

Resultaat

Tot 7 weken

Prijs

vanaf €45,-

MP-Brows ervaring

Hoe worden Hybrid brows gezet

Bij de behandeling gebruiken we een verfsoort dat lijkt op henna. Voordat we hiermee beginnen zullen we eerst de huid uitgebreid reinigen. Hierna bespreken we je wensen en adviseren we een vorm die past bij het gezicht. Nadat we een vorm hebben getekend beginnen we met het aanbrengen van de verf op de huid en haren. Na het verven worden je de overtollige haartjes geharst.

Afspraak maken

Hoe lang duurt de behandeling

Een Hybrid brows behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de behandelen bespreken we eerst uitgebreid je wensen en geven we advies dat past bij jouw gezicht.

Afspraak maken

Hoe lang blijft het zitten

Bij Hybrid brows gebruiken we een verfsoort met henna effect. Het resultaat gaat ongeveer 7 weken mee op haartjes, en 10 dagen op de huid. Zo kun je ruime tijd genieten van je wenkbrauwen, ook in het zwembad en sauna.

Afspraak maken

Waarom Hybrid brows

De Hybrid brows is ideaal als je een allergische reactie hebt op henna of nog twijfelt over een powder brows behandeling. Omdat het resultaat ongeveer 7 weken blijft zitten in je haren is het ideaal op vakantie, in het zwembad of in de sauna.

Je wordt wakker met mooie wenkbrauwen zodat je deze een tijdje niet hoeft bij te tekenen. Dit scheelt dagelijks veel tijd. Ook als je niet handig bent in het tekenen van een juiste vorm van je wenkbrauwen is dit een ideale oplossing. Wil je langere tijd genieten van je wenkbrauwen, neem dan een kijkje bij onze Powder brows behandeling.

De Hybrid brows behandeling is ook geschikt tijdens de zwangerschap.

Afspraak maken

Nazorg Hybrid brows

Om zo lang mogelijk te genieten van het resultaat is het belangrijk dat je rekening houdt met onze nazorg:

  • 24 uur na de behandeling droog en uit de zon houden
  • hoe vaker je je gezicht reinigt, hoe sneller het verdwijnt. Probeer je cleanser zo min mogelijk bij je wenkbrauwen te gebruiken
  • advies bij Hybrid brows + brow lamination: iedere avond insmeren met Thuya regenerating cream
Afspraak maken

Hoe maak ik een afspraak?

Op de afspraak maken pagina kun je de beschikbaarheid van al onze specialisten zien voor een behandeling. Het maken van een afspraak kan eenvoudig online.

Het is mogelijk om gratis te parkeren voor de deur. Hiervoor is wel een blauwe kaart verplicht. Heb je geen blauwe kaart? Leen er dan één bij de receptie.

Afspraak maken
Close Menu
Meer informatie over het STAP-budget