Skip to main content

Update: Door annulering van Browista België wordt Browista Nederland aangepast naar Browista BeNeLux.

Browista Championship BeNeLux 2024

Ben jij een ervaren en gedreven Browista? Dan is de Browista Kampioenschap 2024 speciaal voor jou! Laten we samen een onvergetelijke reis maken naar de wereld van perfect gestylede wenkbrauwen! Welkom bij de Browista Kampioenschap 2024, speciaal ontworpen voor jou, de gepassioneerde Browista! Word jij BeNeLux kampioen?

Het BROWISTA-kampioenschap richt zich uitsluitend op wenkbrauwen en is prominent aanwezig evenement sinds 2015. In het verleden werd het kampioenschap gekenmerkt door een prestigieuze “Oscar” nominatie, waar eerdere prijswinnaars uit andere competities tegen streden elkaar. Echter, met het  toenemende aantal interne competities dat door diverse kampioenschappen hebben wij besloten de regels te vernieuwen.

Vanaf het volgende kampioenschap in 2024 verandert de “Oscar”-nominatie in de “BROWISTA”-nominatie voor wereldkampioen, de hoogste mondiale onderscheiding in de wereld de industrie. Deze nieuwe nominatie zal de traditie van concurrerende kampioenen in stand houden tegen kampioenen om de uiteindelijke wereldkampioen te bepalen.

Categorieën

  1. Realisme – Haartechniek PMU
  2. Ombre – schaduwende PMU
  3. Microblading
  4. Henna & Dye – modelleren en kleuren
  5. Lamineren van wenkbrauwen

Locatie
Hotel WICC in Wageningen, Lawickse Allee 9

Datum
13 & 14 April 2024 – programma

Prijs
€200 per categorie, je kunt in meerdere categorieën meedoen. excl. btw

AanmeldenTickets

Permanente make-up en Microblading Stappen:

Stap 1: Kwart finale
Browista Kwartfinale in Wageningen Op 13 en 14 april 2024 vindt plaats in Wageningen, Nederland.
Op 13 april zullen alle deelnemers op latex hun verbluffende PMU skills tentoonstellen. Ervaren juryleden zullen per categorie maar liefst 10 stralende winnaars selecteren.
En op 14 april? Dan schitteren deze 10 talenten met hun live modellen, om een adembenemende PMU behandeling te laten zien. De kers op de taart? De glinsterende uitreikingsceremonie op de avond van 14 april, waar de winnaars met trots worden bekendgemaakt!

Stap 2: Semi finale
Browista semi finale in Rotterdam voor de drie topfinalisten uit de categorieën Microblading, Ombré – Shadow Eyebrows en Realism Hairstroke Brows wacht een onvergetelijke kans in mei tijdens het betoverende Eyebrow Festival in Rotterdam. Op deze dag laat je weer eerst je kwaliteiten zien op latex. Wordt je hier weer winnaar dan ga je door naar de grand finale.

Stap 3: De Grote Finale
De drie ultieme finalisten die met vlag en wimpel de semi finale hebben doorstaan, gaan de uitdaging aan op modellen. Ze strijden voor de prestigieuze titel van Wereldkampioen in hun eigen adembenemende wenkbrauwcategorie.

Dames en heren, jouw talent verdient een podium en jouw passie voor Brow Styling kan de wereld veroveren! Schrijf je nu in en maak deel uit van dit schitterende evenement. Laat je vaardigheden stralen en wie weet ben jij straks de trotse titelhouder van de Browista Kampioenschap 2024! Kom en schitter met ons mee!

AanmeldenTickets

CATEGORIEËN

Stappen voor het Brow lamination en Henna & Dye styling

Ben jij een gepassioneerde Browista en wil je jouw talent laten stralen? Dan is de Browista Kampioenschap 2024 dé plek voor jou!

Stap 1: Halve finale
Browista Halve finale in Wageningen Op 13 en 14 april 2024 schittert Wageningen als gaststad van de Browista Halve finale. Op 13 april laten alle deelnemers in de categorieën Browlamination en Henna and Dye styling hun vaardigheden zien. Een panel van ervaren juryleden zal per categorie één winnaar kiezen. De gelukkige winnaars worden op 14 april tijdens een feestelijke uitreikingsceremonie bekend gemaakt.

Stap 2: Halve finale en Finale
Halve finale & Finale in Rotterdam De finalisten die de halve finale bereiken, gaan de strijd aan op hun modellen om de prestigieuze titel van Wereldkampioen in de categorieën Brow Lamination en Henna & Dye styling. Alleen de kampioenen die de halve finale rondes in Wageningen met succes doorstaan, komen in aanmerking voor deelname aan de Halve finale en Finale van het BROWISTA KAMPIOENSCHAP in Rotterdam.

Dit is jouw kans om te schitteren, je talent te laten zien en mogelijk de titel van Wereldkampioen binnen te slepen! Schrijf je nu in en maak deel uit van dit unieke evenement!

AanmeldenTickets

De finalist ontvangt de volgende voordelen:

  • Internationale erkenning en gratis lid van de Browista Foundation.
  • Gratis deelname aan de halve finale en finale in Nederland.
  • Deelname aan NON-STOP programma tijdens Eyebrow Festival 2024
  • 20% korting op het festivalticket in Nederland
AanmeldenTickets

Veelgestelde vragen / FAQ

Hoe kan ik mezelf inschrijven?

Via deze link kun je je inschrijven. Zien we je op 13 april 2024?

Kan ik mij inschrijven voor meerdere categorieën?

Ja, bekijk het programma om de tijden te zien van de verschillende categorieën.

Wie kunnen deelnemen?

Je kunt deelnemen als je ervaring hebt in de categorie. Hoeveel ervaring ervaring je hebt maakt niet uit.

Wat zijn de kosten voor deelname?

De kosten zijn €200,- per categorie.

Kan ik verblijven in WICC Wageningen?

Je kunt in WICC Wageningen een overnachting boeken via de volgende link

Ik woon in het buitenland, kan ik alsnog deelnemen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Iedereen mag deelnemen aan Browista Nederland.

Wat zijn de criteria voor je model?

Iedere deelnemer ontvangt na aanmelding de criteria voor je model. Tijdens de wedstrijd worden jullie modellen omgeruild.

Gratis MP-Talks #3 PMU Apparaat - Bij aanschaf van een PMU apparaat