Skip to main content

Wil je ook volle en strakke wenkbrauwen? Dan is brow lamination de techniek voor jou. Brow lamination staat onder veel namen bekend, wenkbrauwen lamineren, brow lift of fluffy brows, we bedoelen allemaal hetzelfde! Namelijk dat je wenkbrauwen meer volume krijgen en breder ogen. Zonder kunstmatige toevoegingen en volledig met je eigen haar.

Bij MP Brows ben je aan het juiste adres voor professionele en prachtige brow lamination. We creëren een natuurlijk volume die jou een echte confidence boost geeft!

Afspraak maken

Wat is brow lamination?

Bij het lamineren van wenkbrauwen worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes allemaal in de juiste richting geplaatst. Dankzij speciale lotions wordt deze nieuwe vorm vastgezet. Zo lijken je wenkbrauwen een stuk voller met je eigen natuurlijke haartjes. Tijdens een brow lamination behandeling bij MP-Brows modelleren we de haartjes ook meteen zodat de vorm jouw gezicht accentueert en je een mooie open uitstraling hebt.

De voordelen van wenkbrauwen lamineren

Brow lamination is ideaal voor iedereen die graag volle, perfect gestylde wenkbrauwen zonder dagelijks gedoe en zonder permanente make-up. De eigenwijze haren worden netjes in vorm gebracht waardoor je mooie, volle en verzorgde wenkbrauwen krijgt. Het is alsof je wenkbrauwen een natuurlijke lift krijgen, waardoor je gezicht meteen meer uitstraling krijgt.

Door je wenkbrauwen te lamineren kun je zonder invasieve ingrepen toch genieten van volle brows. Deze behandeling is geschikt voor bijna iedereen en houdt je wenkbrauwen zes tot acht weken in model. Lekker makkelijk in de ochtend dus, je wenkbrauwen zitten namelijk al bij het opstaan goed!

Hoe werkt het?

Het lamineren van wenkbrauwen is een eenvoudig proces dat ongeveer 30-45 minuten duurt. We gaan als volgt te werk:

  1. We maken je wenkbrauwen en de huid eromheen goed schoon
  2. We brengen een speciale oplossing aan om de wenkbrauwharen zachter te maken
  3. We kammen de wenkbrauwharen in de gewenste positie
  4. We brengen een neutraliserende oplossing aan om de haren in positie te houden
  5. We voeden je wenkbrauwen met een verzorgende olie of serum

En voilà, jij loopt onze salon uit met prachtige wenkbrauwen!

Afspraak maken

Hoelang blijft brow lamination zichtbaar?

Brow lamination werkt met je eigen natuurlijke wenkbrauwhaartjes, is de duur van het effect van de behandeling afhankelijk van je haargroei. Dat kan dus verschillen per persoon. De meeste mensen hebben zo’n 6 tot 8 weken plezier van hun brow lift.

Voor wie is wenkbrauwen lamineren geschikt?

Wil je graag vollere wenkbrauwen maar wil je geen (semi-)permanente make-up gebruiken? Dan is dit de behandeling voor jou. De brow lift is namelijk geschikt voor iedereen met gekrulde of warrige wenkbrauwhaartjes met een eigen wil.

Wenkbrauwen lamineren is ideaal voor als jij:

  • Eigenwijze wenkbrauwen hebt die in verschillende richtingen groeien
  • Vollere wenkbrauwen wil zonder het gebruik van make-up
  • Prachtige wenkbrauwen wil zonder elke dag voor de spiegel te hoeven staan
  • Een lift aan je wenkbrauwen wil geven zonder permanente behandeling.

De behandeling heeft wel het meeste effect als je genoeg haren van jezelf hebt. Met erg dunne, korte of fijne wenkbrauwhaartjes is minder mogelijk.

Nazorg brow lamination

Om te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je gelamineerde wenkbrauwen, is de juiste verzorging en behandeling van je wenkbrauw nodig. Het is daarom belangrijk dat je je wenkbrauwen tot tenminste 24 uur na het lamineren niet nat of warm maakt. Je kunt dus beter je gezicht niet afspoelen of je haren wassen, maar ook sporten en naar de sauna gaan sla je het beste even over. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van het prachtige resultaat!

Boek vandaag nog je afspraak!

Laat je wenkbrauwen lamineren bij MP-Brows in Elst. Boek nu een afspraak en geniet wekenlang van volle en strakke brows. Heb je nog vragen over de behandeling? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten beantwoorden al je vragen en kunnen samen met jou bepalen welke wenkbrauw behandeling het beste bij je past.

Afspraak maken

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Bekijk onze permanente make up behandelingen

Pmu powder brows

Powder brows

Laat je wenkbrauwen er op elk moment van de dag mooi uitzien. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee. Word wakker met mooie wenkbrauwen. De powder brows techniek is geschikt voor elk huidtype.

Powder brows
pmu lip pigmentatie

Lip pigmentatie

Laat je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Word wakker met mooie lippen. Lip pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Lip pigmentatie
pmu eyeliner

Eyeliner

Laat je eyeliner er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Eyeliner gaat gemiddeld 3 jaar mee. Word wakker met mooie eyeliner.

Eyeliner

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Browista BeNeLux - Sign up or Get tickets!