Skip to main content

Beste powder brows Nederland

Als hoofdsponsor van WULOP 2023 waren we ook dit jaar aanwezig tijdens het WULOP evenement. Een evenement met het onderwerp permanente make up waarbij PMU specialisten kunnen deelnemen aan wedstrijden in verschillende categorieën. Met Nehir als één van de 8 stralende juryleden en alle deelnemers vol verwachting, was het de perfecte set-up voor nog een onvergetelijke ervaring.

Maar dit jaar stond er iets bijzonders te gebeuren – Onze Danzi had zich ingeschreven om mee te doen met niet één, maar twee categorieën: lip pigmentatie en powder brows. We hadden haar zien oefenen tot in de late uurtjes, haar toewijding was bewonderenswaardig.

De beste powder brows van nederland

En toen kwam het moment van de waarheid, en het was als een sprookje dat uitkwam – Danzi werd bekroond met de 1e plek voor powder brows. Het was niet alleen een prijs; het was een bevestiging van al haar harde werk, de juiste ondersteuning, al die lange dagen van oefenen, haar doorzettingsvermogen en het vuur dat ze in haar kunst stak.

Live demonstratie allure brows

Ceylan betoverde ons met haar live demonstratie van de Allure brows techniek. Met veel belangstelling lichtte zij toe hoe we deze techniek toepassen. Terwijl Ceylan de magie van haar vak onthulde, stonden Britt en Esmeé paraat bij onze stand. Ze namen bestellingen op, beantwoordden vragen en deelden hun expertise met iedereen die nieuwsgierig was. De energie was aanstekelijk, en het voelde als een reünie van vrienden die allemaal dezelfde passie voor permanente make up deelden.

Naarmate het evenement zijn einde naderde en de gordijnen langzaam neerdaalden over dit onvergetelijke spektakel, bleef één moment fonkelen in onze harten: Danzi’s triomf met de titel: Beste powder brows van Nederland 2023.

Afspraak maken

Ook in 2018 hebben we de 1e plek bekroond voor powder brows. Bekijk de beelden.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid