Skip to main content

Zoek jij beauty opleidingen met UWV subsidie? Heb jij een WW, WIA of Wajong uitkering en wil jij een beauty opleiding volgen? MP-Brows werkt samen met het UWV om beauty opleidingen aan te bieden met een subsidie. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.

Bekijk het volledige overzicht via onze opleidingen pagina.

Overzicht (online) opleidingen

  • Opleiding brow lamination
  • Opleiding hybrid brows
  • Opleiding airbrush brows
  • Opleiding powder brows
  • Opleiding browmapping
  • Opleiding lip pigmentatie
Bekijk alle opleidingen
MP keurmerken

Scholing en omscholing

Scholing of omscholing is belangrijk en helpt je bij het vinden van een baan die past bij jouw mogelijkheden. Je  ontactpersoon bij UWV kan daarbij adviseren, overleg daarom altijd vooraf met hem of haar voordat je start!

Wil je een bloeiende carrière in de beauty-industrie en heb je een WW, WIA of Wajong uitkering? Overweeg dan eens een beauty opleiding bij MP-Brows. Met de groeiende vraag naar beauty professionals biedt een opleiding op dit gebied talloze voordelen en kansen. En als je zoekt naar een gerenommeerde opleider met extra voordelen, is MP-Brows de perfecte keuze.

Heb je een passie voor wenkbrauwen? Wij hebben altijd een specialisatie die bij je past. Onze opleidingen bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden die je nodig hebt voor het correct uitvoeren van de behandelingen.

Betaalt UWV mijn opleiding?

UWV betaalt alleen een opleiding als het noodzakelijk is om ander passend werk te kunnen vinden. In dat geval wordt er van jou verwacht, dat je er alles aan doet om de opleiding goed af te ronden. Informeer bij je UWV contactpersoon naar jouw mogelijkheden.

Subsidie

Eén van de voordelen van het kiezen voor een opleiding bij MP-Brows is dat je in aanmerking komt voor UWV subsidie. Dit betekent dat je financiële ondersteuning kunt krijgen om je opleiding te volgen, waardoor het behalen van je diploma veel toegankelijker wordt. Deze subsidie kan een aanzienlijk verschil maken, vooral voor mensen die anders misschien niet de middelen hebben om een opleiding te volgen.

MP-Brows staat bekend om zijn hoogwaardige opleidingen en uitstekende docenten die gepassioneerd zijn over het delen van hun kennis en ervaring. Je leert niet alleen de nieuwste technieken en trends op het gebied van beauty, maar je wordt ook begeleid door experts die je helpen je vaardigheden te ontwikkelen en te perfectioneren.

Hoe werkt het aanvragen van een UWV subsidie?

Neem contact met ons op om een programma op maat te maken. We kunnen verschillende opleidingen namelijk ook combineren. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een opleiding maken we een offerte voor je op. Deze offerte stuur je door richting je contactpersoon bij het UWV. Binnen twee weken ontvangen we doorgaans een bevestiging en kun jij direct deelnemen aan de opleiding naar keuze.

De beauty-industrie is dynamisch, voortdurend in ontwikkeling en biedt talloze mogelijkheden voor degenen die gepassioneerd zijn over schoonheid en verzorging. Door te investeren in een hoogwaardige beauty opleiding, zet je een cruciale stap richting een succesvolle en lonende carrière.

Investeren in een beauty opleiding is investeren in jezelf en je toekomst. Het biedt niet alleen de kans op een stabiele en bloeiende carrière, maar ook op persoonlijke voldoening en groei. Met de juiste training en passie kun je je dromen waarmaken in de dynamische wereld van schoonheid en verzorging. Zet vandaag de stap naar een stralende toekomst en schrijf je in voor een beauty opleiding bij MP-Brows! Wij begeleiden je bij elke stap.

MP-Brows

MP-Brows is gespecialiseerd in permanente make up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig ingericht om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up.

Of je nu op zoek bent naar wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring en zijn opgeleid om jou de gewenste look te geven. Maak een afspraak en ontdek hoe permanente make up jouw leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Onze specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid op basis van hun passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van klanten en bieden duidelijke uitleg over de behandeling.

Onze specialisten op verschillende locaties hebben bewezen resultaten behaald en hebben veel positieve reviews ontvangen van tevreden klanten.

Opleiding powder brows - bekijk de beschikbaarheid