Afspraak maken

Wil jij ook mooie wenkbrauwen, lippen of eyeliner? Maak hieronder een afspraak voor permanente make up. Ook voor laser removal, hybrid brows, lash lift en brow lamination ben je bij ons in de juiste handen. Onze specialisten werken alleen op afspraak. Bekijk de beschikbaarheid van al onze specialisten in onze online agenda.

Onze permanente make up salon in Elst, Gelderland is goed te bereiken en je kan gratis parkeren (blauwe kaart) voor de deur. In onze salon is het alleen mogelijk om contant te betalen.

Neem voor het maken van een afspraak de algemene informatie over permanente make up en onze nazorginstructies goed door.

Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend na de behandeling. De prijzen van onze behandelingen vind je op onze permanente make up prijzen pagina.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via email. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. In dat geval ben je de aanbetaling kwijt.

Onze online agenda is altijd actueel. Ook eventuele uitvallers en last minutes vind je hierin. Hou onze website en instagram dus goed in de gaten.