Skip to main content
search
0

Afspraak maken

Wil jij ook mooie wenkbrauwen, lippen of eyeliner? Maak hieronder een afspraak voor permanente make up. Ook voor laser removal, hybrid brows, lash lift en brow lamination ben je bij ons in de juiste handen. Onze specialisten werken alleen op afspraak. Bekijk de beschikbaarheid van al onze specialisten in onze online agenda.

Op dit moment is Nehir volgeboekt tm december 2023.

Onze online agenda is altijd actueel. Ook eventuele uitvallers en last minutes vind je hierin. Hou onze website en instagram dus goed in de gaten.

€50 korting

Boek nu een behandeling bij ons en ontvang direct €50 korting op je tweede PMU behandeling.
Deze korting geldt niet voor touch up behandelingen. 

€75 korting

€ 75,- korting op een powder brows, eyeliner én lip pigmentatie behandeling met MP XL premium membership.

Gratis parkeren

Onze permanente make up salon in Elst, Gelderland is goed te bereiken en je kan gratis parkeren (blauwe kaart) voor de deur. In onze salon is het alleen mogelijk om contant te betalen.

Aanbetaling

Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend na de behandeling.

Prijzen

De prijzen van onze behandelingen vind je op onze permanente make up prijzen pagina.

Betalen in termijnen

Het is mogelijk om je powder brows of lip pigmentatie behandeling in termijnen te betalen. Je betaalt dan €150 per maand. Geef dit aan bij de receptie tijdens het afrekenen van het restant. Dit geldt niet voor touch ups of behandelingen uitgevoerd door Nehir. Betalen in termijnen is alleen mogelijk voor Nederlandse burgers met een geldig persoonsbewijs. Een kopie van je legitimatie is verplicht.

Afspraak verplaatsen of annuleren

Het verplaatsen van een afspraak is enkel éénmalig mogelijk uiterlijk 5 werkdagen voorafgaande aan de afspraak. Neem hiervoor contact op via mail. Het annuleren van je afspraak is niet mogelijk.

Belangrijke informatie

Neem voor het maken van een afspraak de algemene informatie over permanente make up en onze nazorginstructies goed door.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via email. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. In dat geval ben je de aanbetaling kwijt.

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Close Menu
Live PMU Masterclasses - Meld je aan voor MP Talks