Afspraak maken

Afspraak maken voor permanente make up of skincare? Bekijk de beschikbaarheid per specialist online in de kalender. Is er deze maand geen datum beschikbaar? Bekijk dan de beschikbaarheid van de volgende maand. Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend tijdens de afspraak. De tarieven van permanente make up kun je vinden op onze permanente make up prijzen pagina.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via email. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. In dat geval ben je de aanbetaling kwijt.

Onze permanente make up salon in Oosterbeek is goed te bereiken en je kan gratis parkeren (blauwe kaart) voor de deur.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Hierin staat o.a. vermeld dat aanbetalingen in geen enkel geval terug worden gestort en verhindering van de klant voor een afspraak 5 werkdagen van tevoren doorgegeven moet worden. Bij verhindering bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen.

Ceylan is na haar zwangerschapsverlof weer beschikbaar voor nieuwe Ombré powder brows behandelingen. Op dit moment is nog niet bekend wanneer zij weer start.

Al onze specialisten zijn door Nehir opgeleid.

Nehir is volgeboekt voor heel 2020.