Afspraak maken

Afspraak maken voor permanente make up? Bekijk de beschikbaarheid van al onze specialisten online in de kalender. Is er deze maand geen datum beschikbaar? Bekijk dan de beschikbaarheid van de volgende maand. Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend tijdens de afspraak. De tarieven van permanente make up kun je vinden op onze permanente make up prijzen pagina.

Onze permanente make up salon in Elst, Gelderland is goed te bereiken en je kan gratis parkeren (blauwe kaart) voor de deur. In onze salon is het alleen mogelijk om te betalen per pin of contant.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Hierin staat o.a. vermeld dat aanbetalingen in geen enkel geval terug worden gestort en verhindering van de klant voor een afspraak 5 werkdagen van tevoren doorgegeven moet worden. Bij verhindering bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen. Neem voor het maken van een afspraak de algemene informatie over permanente make up en onze nazorginstructies goed door.

Voordat je een afspraak boekt is het belangrijk dat je eerst de algemene informatie over permanente make up en de nazorg instructies hebt gelezen.

Hou de online agenda en instagram in de gaten voor eventuele uitvallers.

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto via email. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een behandeling uit te voeren. In dat geval ben je de aanbetaling kwijt.

Het boeken voor een touch up is alleen mogelijk als je eerder door ons bent behandeld.

Hou onze website en instagram regelmatig in de gaten voor eventuele uitvallers of nieuwe datums.